BIST 9.725
DOLAR 32,57
EURO 34,86
ALTIN 2.434,81
HABER /  GÜNCEL

Polis polis telsizinden isyan etti

Antalya'da kimliği açıklanmayan bir polis memuru, telsizden haber merkezini anons ederek kendisine baskı yapıldığını ileri sürdü.

Abone ol

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, telsizinden haber merkezini anons ederek, ''Üzerine çeşitli oyunlar oynanıp suç atıldığını'' iddia etti. 

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli ismi açıklanmayan bir polis memuru, öğle saatlerinde telsiziyle, ''Merkez, üzerime oyunlar oynanıyor'' şeklinde anons yaptı. Haber merkezinin anonsun anlaşılmadığı yönündeki açıklaması üzerine polis memuru, ''72161 Merkez. 4 Eylül 2012'den itibaren Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapmaktayım. 19 Ekim'den itibaren de üçüncü birimde görev yapmaktayım. Bu grupta çalıştığım süre içerisinde üzerime çeşitli oyunlar oynanıp suç atılmaktadır. Delil olsun Merkez. Kayıtlara girsin'' şeklinde konuştu.

Polis memurunun anonsunun ardından haber merkezi görevlisi ise ''Bu tür konular telsiz aracılığıyla değil, ilgili birim amirleriyle görüşmek suretiyle çözülebilir'' şeklinde uyarıda bulundu. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli ekipler amiri, bu sırada devreye girerek konuyu takip edeceklerini bildirdi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, polis memuruyla görüşüldüğü ve konuyla ilgili soruşturma açıldığı bildirildi.