BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,54
ALTIN 2.495,72
HABER /  SEÇİM

Bahçeli'den Erdoğan'a sert sözler

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Nevşehir mitinginde konuştu. Bahçeli, Erdoğan'ın Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in otomobili hakkındaki sözlerini eleştirdi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, Nevşehir'de halka seslendi. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in aracını eleştiren Bahçeli, "Sizlere kuru ekmeği fazla bulanlar bu otomobili almayı normal görüyor. Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı’na otomobil almak istiyorsa bankadaki milyarlarından küçük bölümünü buna ayırmasında mahsur yoktur" dedi. 

Bahçeli'nin konuşmasından öneli satırbaşları:

Sayın Davutoğlu maden Süleyman Şah’ın türbesini ziyaret edecektin, eski yerini nasıl bir korkaklıkla terk ettin? Vatan topraklarını gece yarısı operasyonu ile nasıl bırakıp kaçtın? Vatanı satmak, vatandan vazgeçmek ne zaman tarihin hangi devrinde zafer, başarı ve kutlanması gereken olay şeklinde sunulmuştur? Eşme Köyü’ne gittin kimleri devreye soktun? PKK’lı teröristlerin hakimiyet kurmasından, İmralı canisinin posterleri ve örgütünün paçavralarının dalgalanmasından hiç mi rahatsız olmadın? Esasen kimlerin huzurunda divana duruyorsun? Davutoğlu alan aldı satan sattı sana kalan ömrün boyunca vicdan azabıdır. PKK'nın kortej ve kontrolünde Eşme'ye giden Türkiye Başbakanını haklı bulacak msınız? Siz ziyaret edeceksiniz Kandil'e gidin, Kürdistan'ı kurmak için tur atan Barzani'ye koşun, Türk düşmanlarının kollarına atılın. Sizin yeriniz Süleyman Şah değil. Sizin layığınız bunlardır.

“ERDOĞAN BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN DOLAŞIYOR”

Erdoğan açık seçik siyasete soyunmaktadır. Meydan meydan dolaşmakta, yeni anayasa ve başkanlık propagandası yapmaktadır. Erdoğan başkanlık için canını, dişine takmaktadır.

"SİZLERDEN ALDI, HAVUZCULARA VERDİ"

Diyanet İşleri Başkanı’na lüks ve pahalı otomobil alınmıştı. Sonunda bu otomobil geçte olsa satılmaya karar verilmiştir. Erdoğan ‘Benim bilgim olsa niye satıyorsun, bineceğin Mercedes’in fiyatı ne ya’ dedi. Duyun sözleri. Sizlere kuru ekmeği fazla bulanlar bu otomobili almayı normal görüyor. Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı’na otomobil almak istiyorsa bankadaki milyarlarından küçük bölümünü buna ayırmasında mahsur yoktur. Erdoğan 1 trilyon 370 bin lira kaçak saray yaptırdı, ne var bunda dedi. Sizlerden aldı, havuzculara verdi. Sizlerin emeğini lüks uçaklara, otomobillere harcadı. Ne var bunda dedi. Çok şey var bunda Erdoğan çok şey. Türk milletinin alacağı var. Haramın sınırlarını biz kullar çizemeyiz. Rüşvet, hırsızlık haramdır.