BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,06
ALTIN 2.326,32
HABER /  MEDYA

Sima Şerafettinova gerçek adı mı babası kimdir?

Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim yarışmacıları arasında hakkında en çok iddia ortaya atılan isim. Peki gerçek adı ne babası kimdir?

Abone ol

Sima Şerafetinova İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları içinde sivri çıkışlar yapınca kim bu kız 'babası kimdir', gerçekten dediği gibi zengin mi merakı oluşturdu. Sima Şerafettinova 'nın boyundan sonra ikinci bombası da patladı. Kemal Doğulu 'nun 'seni birinci yapanlar zevksizmiş' dediği Sima Şerafettinova 'nın gerçek adını kullanmadığı ortaya çıktı. Sima Şerafettinova 'nın asıl adı meğer 'Simuzar'mış.

İşte Benim Stilim yarışmasının rüküş, görgüsüz ve kibirli kızı Sima Şerafettinova 17 yaşında. Ailesinden izin alarak yarışmaya katılan Sima Şerafettinova 'çok zengin' holding patronu kızı rolü oynuyor. Ancak instagram hesabından yansıyan fotoğraflar pek de o 'zenginlik' masalına uymuyor.
sima-şerafettinova-instagram-hesabi.20150429105200.jpg
Takipçileri de Sima Şerafettinova 'nın anlattığı ile yaşadığı hayat arasındaki farkı anlamış olacaklar ki 'arkadaki çamaşırlar ne iş' diyerek bu fotoğrafına not düşmüşler.

Peki ismi de yalan çıkan Sima Şerafettinova kimdir? İşte Benim Stilim'e katıldığı zaman kendi anlatımıyla Sima Şerafettinova 'nın hayatı.

SİMA ŞERAFETTİNOVA KİMDİR?
sima-şerafettinova-.jpg

Sima Şerafetinova İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarının en küçük ismi. 17 yaşında olan Sima Şerafetinova ailesinin izniyle yarışmaya katılmış. 'Çakma barbi' lakabı takılan Sima Şerafettinova Azerbaycanlı.

SİMA 'NIN BABASI KİMDİR?
Sima'nın anlattığına göre babası Azerbaycan'da önemli bir işadamı ve bir holding sahibi... 15 yaşında Azerbaycan'da babasından gizli olarak 13 yaşında fotomodellik yapmış.
sime-şerafettinova-işte-benim-stilim.jpg15 yaşında da babasından izinsiz olarak bu kez de güzellik yarışmasına katılmış. Tek çocuk olan Sima ailenin şımarak kızı olarak görülüyor.

AZERBAYCAN'DA ÜNLÜ MÜ?
best-model-sima-şerafetinova.jpgAzerbaycan 'da ünlü olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova 2014 Best Model Of Azerbaycan birincisi olduğunu söyledi. Azerbaycan'da birinci olduktan sonra televizyonda stend-up yaptığını söyleyen Sima , bir programda da jüri olmuş.

BU KIZ NASIL BİRİNCİ OLMUŞ
Kemal Doğulu ise sürekli birinci olduğunu söyleyen Sima 'ya 'Seni birinci yapanlar zevksizmiş' diyerek torpilli birinci olduğunu ima etmişti. Sima Şerafettinova 'nın gerçekten de birinciliği hayli şüpheli. Herşel bir yana bir manken olması için gereken 'asgari' boya bile sahip değil. 1.72 boyunda olduğunu iddia eden Sima Şerafettinova , İşte Benim Stilim jürisi ölçünce 1.65 çıkmıştı. Haliyle Sima Şerafettinova 'nın bu boyla nasıl olup da Azerbaycan birincisi olduğu merak konusu oldu. 


6 dil bildiğini öne süren Sima Azerice , Türkçe , Rusça ve İngilizce 'yi ana dili gibi konuştuğunu Ukraynaca ve İspanyolca'da çok az konuşabildiğini söyledi. Sima Şerafettinova Türkiye'de özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi alıyor.

İŞTE SİMA ŞERAFETTİNOVA'NIN AĞZINDAN KİMDİR SORUSUNUN YANITI?