BIST 9.804
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,04
HABER /  MEDYA

Bahar Candan liseli fotoğrafı gösterilince yayını terketti

Nihal candan'ın kardeşi Bahar Candan liseli fotoğrafı ortaya çıkınca yayını terketti. Peki Bahar Candan kimdir ablası Nihal Candan'ın çocukluk fotoğrafı da olaydı.

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Bahar Candan lisedeki halinin fotoğrafı yüzünden yayını terketti. Ablası Nihal Candan'ın daha önce çocukluk resmi yayınlanmıştı. Stüdyoda kıyametleri kopartan Bahar Candan fotoğraf yayından çekilince ağlayarak geri döndü. Bu kriz sahnesi de liseli fotoğrafı nasıl merakını körükledi.

İşte Benim Stilim'de haftanın olayı instagramda verdiği açık saçık pozları ile gündem olan Bahar Candan oldu. Survivor'da yarışan Nihal Candan'ın kardeşi olan Bahar Candan instagramdaki +18'lik pozlarından utanmazken liseli hali ortaya çıkınca kıyametleri kopardı.

BAHAR CANDAN KİMDİR LİSELİ FOTOĞRAFI

Peki kimdir Nihal Candan'ın kardesi olan Bahar Candan kimdir ve liseli fotoğrafında ne vardı? Bahar Candan'ın liseli halinde saçları küt kesilmiş sıradan esmer bir kız olarak yansıyor.

Bahar Candan lisedeki halini gösteren bu fotoğraf yayına verilmek istenince stüdyoyu terketti. İşte Benim Stilim rejisi fotoğrafı geri çekince de ağlayarak jürinin önüne çıktı.

BAHAR CANDAN LİSE FOTOĞRAFI NİHAL CANDAN'IN ÇOCUKLUK RESMİ

Bahar Candan diğer yarışmacılara doğallıktan dem vurduğu sırada ekrana orjinal hali verildi. Hatırlanacağı gibi daha önce de ablası Nihal Candan'ın çocukluk fotoğrafı İşte Benim Stilim'de yayınlanmıştı.

Nihal Candan o fotoğrafını ekranda görünce kendisiyle dalga gemeyi başarmış ama yine de çok bozulmuştu.

18 yaşında olan kardeşi Bahar Candan ise lolita olmaya özendiği için liseli fotoğrafının ortaya çıkmasına kriz haliyle tepki verdi.