BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,11
ALTIN 2.302,83
HABER /  GÜNCEL

PKK'ya büyük darbe! Tepe isim bakın nerede yakalandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde terör örgütü PKK'nın sözde Ege Bölgesi sorumlusu (Z) kod adlı S.K. tutuklandı.

Abone ol

MANİSA'nın Salihli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla gözaltına alınan terör örgütü PKK'nın sözde Ege Bölge sorumlusu S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
 
İşte konuyla ilgili Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan o açıklama:
 
Manisa ilimizde ve ilçelerinde terör örgütü PKK/KCK, YDG-H, YPS ve KJA üyelerinin tespiti ve deşifresi amacıyla, Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde,  Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yapılan müşterek çalışmalar neticesinde;

 (Z) kod adlı S.K. isimli örgüt üyesinin, Ege Bölge sorumlusu olduğu, aynı zamanda bölücü terör örgütünün eğitim faaliyetlerine katılmış olduğu, Ege Bölgesi'nde görevlendirmiş olduğu, ayrıca Salihli ilçemizde örgütsel faaliyetlerini yürüttüğü ve bağlantılı olduğu toplam 9 şüpheli şahıs ile birlikte 16/03/2016 tarihinde yakalanarak göz altına alınmıştır.
 
Yakalanan 9 şüpheli şahıs, haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 17/03/2016 günü adli mercilere sevk edilmiş, bunlardan S.G., V.D., Y.U. isimli şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış, Ü.Ç., M.A.,V.Ç., F.Ö. ve Z.Ü. isimli şüpheliler mahkemece serbest bırakılmış, (Z) kod adlı S.K. isimli şüpheli ise tutuklanarak cezaevine konulmuştur.