BIST 9.487
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.494,89
HABER /  MEDYA

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı Ahmed'in zor kararı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sultan Ahmed, Derviş Paşa'yı öldürdü. Şimdi ne olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı ve detayları internethaber. com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?Hümaşah Sultan, Safiye Sultan'ı Kız Kulesi'nden kurtarabilecek mi? Sultan Ahmed'in Handan Sultan ile ilgili kararı ne olacak? Safiye Sultan, İskender'in kendi oğlu olduğunu öğrenecek mi? Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 19. BÖLÜM FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl Kösem 19. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren internethaber.com'da olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 18. BÖLÜM - SON BÖLÜM ÖZETİ

Kösem’e saldıran Handan köşeye sıkıştı. Kösem, Handan’ı gerçekleri Ahmed’e söylemekle tehdit etti. Kösem’in tehdidine boyun eğmeyen Handan ve Derviş sırlarını bilen herkesi ortadan kaldırmaya karar verdi.

Haremde yer yerinden oynadı. Handan ve Derviş, tüm kanıtları yok ettiklerini düşünürken hiç ummadıkları birinin müdahalesi her şeyi alt üst etti. Sultan Ahmed, Derviş Paşa hakkındaki gerçeği öğrendi. İskender ve Kösem zehirlendi.

Aradıkları kayıp şehzadenin İskender olduğunu öğrenen Bülbül, Safiye Sultan’a gerçekleri anlatan bir mektup yazdı. Ancak bu mektup hiç ummadığı birinin eline geçti. Ailesiyle buluşacağı için heyecanla Selahaddin Dede’nin yanına giden İskender, büyük bir şok yaşadı.

Derviş’in ihanetiyle büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Ahmed zor bir karar verdi.

Kösem’i kanlar içinde yerde bulan Hümaşah, soluğu Ahmed’in yanında aldı. Duydukları karşısında şaşkına dönen Ahmed, endişeyle Kösem’in gözlerini açmasını bekledi. Kösem kendine geldiğinde anlattıkları Ahmed’i derin bir şüpheye sürükledi.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM FİNAL SAHNESİ