BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.387,80
HABER /  GÜNCEL

Babanın YIKILDIĞI AN

Babası televizyondan çatışma haberini izliyordu. O an içine bir ateş düştü.

Abone ol

Ankara'da polisle girdiği çatışmada öldürülen DHKP-C'li bayan teröristin babasından itiraflar.. Tıp fakülkesinde okuyan kızını örgüte kaptıran acılı babanın yüreğine ateş düştü..

Örgüt üyelerini cenaze töreninde istemeyen baba "kızıma sahip çıkamadım" dedi. Acı haberi televizyondan öğrenen Recep Mızrak o anı şöyle anlatıyor:

İÇİM ÇIZ ETTİ

"Dün akşam haberleri izlerken bir kadının öldürüldüğünü duydum. İçim cız etti ve gece 3'e kadar televizyonları izledim. Sonra televizyonda haberleri izlerken açık isim verildiğinde, ölenin kızımın olduğunu öğrendim ve o anda yıkıldım. Bunda baba olarak benim de suçum var"

KIZIMA SAHİP ÇIKAMADIM

Baba olarak kızına tam sahip çıkamadığı için üzgün olduğunu da kaydeden Recep Mızrak, “Baba olarak kızıma yeterince sahip çıkamadım. Sorumluluklarımı yeterince yerine getiremedim. Ama örgüt kızımın beynini yıkadı, onu benden aldılar'' diye konuştu.

KIZIMI 6 YIL ÖNCE GÖRDÜM

Kızını son olarak ölüm orucu sonucu sağlığının bozulduğu dönemde gördüğünü kaydeden baba Mızrak, “6 yıl önce ölüm orucu nedeniyle kızımın sağlığı bozulmuştu. Çok kötü durumdaydı ve beni aradılar. Gidip kızımı gördüm, yanında kaldım. Ama daha sonra nerede olduğunu bilmiyordum.

ÖRGÜT ÜYELERİNİ KIZININ CENAZESİNE İSTEMEDİ

Ölen Kevser Mızrak'ın babası, Adli Tıp Morgu'na gelen TAYAD ve DHKP/C örgütü yandaşlarının kızının cenazesine katılmasını istemedi. Mızrak'ın cenazesi, defnedilmek üzere Ankara'nın Polatlı İlçesi'ne götürüldü.