BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.385,99
HABER /  SPOR

Beşiktaşta elenme şoku

Porto'ya yenilerek Devler Ligi'nden elenen Beşiktaşlı futbolcular büyük üzüntü yaşadı.

Abone ol

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde FC Porto'ya 2-0 yenilerek ligden elenen Beşiktaşlı futbolcular büyük üzüntü yaşadı.

Siyah-beyazlı futbolcular, maç sonrası gazetecilere herhangi bir açıklama yapmazken takım kaptanı İbrahim Üzülmez, kendi hatalarından dolayı golleri yediklerini belirterek, ''Bizim için önemli bir maçtı. 'Konsantre olamadılar' gibi bir düşünceyi kabul etmiyoruz. Arkadaşlarla bu konuda toplantılarda konuşmuştuk. Yenildiğimiz ve elendiğimiz için üzgünüz'' dedi. Bu arada Beşiktaş, maç sonrası İstanbul'a hareket etti. 

Beşiktaş dışarıda kayıp!

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda başarısız bir görüntü çizen Beşiktaş, bu sezon deplasmanda yaptığı 3. karşılaşmada da galibiyet ve gol sevinci yaşayamadı.

Ligde 4. kez mücadele eden seyah-beyazlı ekip, deplasman maçlarında tarihindeki tek galibiyetini İngiltere'nin FC Chelsea karşısında alırken, FC Porto karşısında bu akşam aldığı yenilginin ardından 12. deplasman maçında 10. yenilgi alınmış oldu.

Beşiktaş, deplasmanda 1 galibiyetin yanısıra 1 de beraberlik almıştı. Siyah-beyazlı ekip, bu sezonki grup maçlarını ise 6 maçta 2 galibiyet ve 4 yenilgi sonrası 6 puanla 4. ve son sırada tamamladı. 6 maçta 4 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 15 gol gördü.

Porto taraftarı Tello'yu ıslıkladı

Maçın 84. dakikasında yerini Higuain'e bırakan Tello'ya, FC Porto taraftarları tepki gösterdi. Maç içinde vurduğu şutları iyi değerlendiremeyen Şilili oyuncu Tello, oyundan çıkarken FC Portolu taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Tello, daha önce Portekiz Ligi'nde oynamış olması ve FC Porto'ya karşı mücadele etmesinden dolayı ıslıklandı.