BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.388,53
HABER /  SPOR

Haklı bir YENİLGİ aldık

Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, haklı bir yenilgi aldıklarını söyledi

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'ndaki son maçında FC Porto'ya deplasmanda 2-0 yenilerek elenen Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ''Maçı kazandıracak golü getirecek fazla pozisyon üretemedik. Haklı bir yenilgi aldık'' dedi.

Ertuğrul Sağlam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, FC Porto karşısında bir galibiyet alıp, Beşiktaş tarihinde bir ilki başarmak istediklerini söyledi.

Ancak bunu başaramadıklarını, herşeye rağmen grup maçlarında 2 galibiyet alarak, son maça kadar bu heyecanı kendilerine yaşatan oyuncularına teşekkür eden Sağlam, ''İç sahada aldığımız galibiyetlerde büyük pay sahibi olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Avrupa'da bizim adımıza önemli bir tecrübe oldu. Kendimizle ilgili bazı gerçekleri görme şansı yakaladık'' diye konuştu.

Aldıkları bu sonuçtan dolayı bugün üzüldüklerini kaydeden Sağlam, ''Ama Türk futbolunu iyi temsil ettiğimiz gerçeği ortada. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim'' dedi.

FERREIRA: ''BEŞİKTAŞ BİRŞEY YAPMADI''

FC Porto Teknik Direktörü Manuel Jesualdo Ferreira ise Beşiktaş'ın kazanmak için birşey yapmadığını söyledi. Pereira, siyah-beyazlı takım karşısında iyi konsantre olduklarını kaydederek, ''İyi oynadık. İlk golü iyi bir zamanda attık. Maçı kazandığımız için mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum'' diye konuştu.