BIST 10.052
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.397,71
HABER /  MAGAZİN

Gülşen KURUSIKI salladı

Gülşen'e silahlı saldırı haberi çıkmıştı. Meğer işin aslı başkaymış..

Abone ol

Popçu Gülşen'in silahlı saldırıya uğradığı haberi reyting oyunu mu? Bu yönde kuvvetli işaretler geldi.. İstanbullu magazinciler ve Gülşen herkesi yanıltmış.

Milliyet'in magazin yazarı Ali Eyüpoğlu, Gülşen'e saldırı bana fazlasıyla 'kurusıkı' geldi dedi. Yazar köşesinde saldırının olmadığına dair bilgileri derledi. İşte skandal saldırı haserinin perde arkası:

-Haberde silahın kurusıkı olduğu söylendi. Oysa ortada ele geçen bir silah yoktu.

-Saldırı haberi Ankaralı magazinciler yani olay yerinden değil İstanbul'dan gazetelere servise sunulmuştu.

-Gülşen'e geçmiş olsun diye arayan birisine şarkıcı "Olayın bizimle alâkası yok. Bizden sonra gazinoda öyle bir şey olmuş galiba" demiş.

-Polis kaynaklarında silahlı saldırı olayı geçmiyor. Gülşen'in sahne aldığı Dikmen'de oturanlar, gece yarısına doğru polisi arayıp "Yüksek sesle müzik çalıyorlar, uyuyamıyoruz" diye ihbarda bulunuyor. Saat 02.00 gibi mekâna giden polisler, "gürültü kirliliği"ne son verilmesini isteyip ayrılıyor.

-Saat 03.45'te ise Gülşen'in menajeri 155'i arayıp şöyle bir talepte bulunuyor:
"Gülşen Hanım'ın sahne aldığı Leyla'da alkollü ve silahlı insanlar vardı. Havaalanına kadar bizim can güvenliğimizi sağlar mısınız?"

-Polisler de jest olsun diye havaalanına kadar değil ama şehrin belli bir yerine kadar Gülşen ve ekibine eşlik ediyor.

-O gece, ne Gülşen, ne ekibi, ne gazino sahibi, ne de semt sakinlerinden silah atıldığına ya da silahlı saldırı olduğuna dair hiçbir başvuru var polise...