BIST 10.175
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.396,39
HABER /  POLİTİKA

Aytaç Durakı hacklediler

2004 yerel seçimlerinden beri iki başkan arasında geçen çekişme yaklaşan yerel seçimler öncesi sanal aleme de taşındı.

Abone ol

AK Parti'den istifa eden Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın adına açılan www.aytacdurak.com' isimli internet sitesini tıklayanlar, karşısında Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün sitesini buluyor.

İki belediye başkanı arasındaki mücadele zaman zaman kentte kendini hissettiriyor.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ün Fatih Mahallesi'nde 600 bin YTL harcanarak yaptırdığı kapalı semt pazarı Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yeşil alan olduğu gerekçesiyle yıkılmıştı.

Seyhan Belediyesi ekiplerinin de Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği geleneksel sünnet şöleni afişlerini söktürdüğü ileri sürüldü.

İki başkanın arasını düzeltmek isteyen AK Parti Adana milletvekillerinin sık sık uyarılarda bulunması da bu gelişmeleri önleyemedi.

Milletvekili Ali Küçükaydın, başkanlar arasındaki sürtüşmenin hem partiye hem de başkanlara zarar verdiği konusunda uyarı da bulunmuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, 'aytacdurak.com'dan 'azimozturk.com' adresine yönlendirme olayına tepki göstererek, "Herhalde arkadaş yerime oturmak istiyor." şeklinde tepkisini dile getirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen AK Partili Azim Öztürk ise, "Asla ben böyle bir şey yapmadım. Yaptırmam da. Bu konudan benim bilgim yok." dedi.