BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.408,04
HABER /  SPOR

Trabzondan sağduyu çağrısı

Kulüp Başkanı Şener'in disiplin kuruluna sevki ile ilgili Trabzonspor sağduyu çağrısı yaptı.

Abone ol Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Sadri Şener'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle farklı bir boyut kazanan son günlerdeki gelişmeler üzerine taraftarların sağduyuya davet edildiği belirtildi.

Sivasspor maçından bu yana başlayan süreçte kulübe yönelik bir takım gelişmeler yaşandığı ve sorumluluk taşıması gereken kesimlerin buna seyirci kaldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Eminiz ki Trabzonspor camiası ve taraftarları sergilenen bu yanlı tutumun bilincinde ve karşısındadırlar. Sağduyu ve centilmenliğinden hiçbir taviz vermeden hukuk kuralları içerisinde tepkisini gösteren taraftarlarımızın gerek kulübümüze gerekse de takımımıza zarar verecek davranışlardan uzak duracağına olan inancımız tamdır. İnanıyoruz ki geçmiş yıllarda Trabzon'da tansiyonun yükselmesini fırsat bilerek üzerimizde oyunlar oynamaya çalışanlara artık bu şans verilmeyecektir. Bu vesileyle takımımızın Eskişehirspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı müsabaka öncesinde taraftarlarımızdan tepkilerin dozunu kurallar çerçevesinde özenle ayarlanmasını ve 90 dakika boyunca şartlar ne olursa olsun tahriklere kapılmadan takımımızı desteklemeye çağırıyoruz.''