BIST 10.046
DOLAR 32,32
EURO 34,64
ALTIN 2.408,10
HABER /  SPOR

Ümit Özatdan dönüş sinyali

Kalp rahatsızlığı nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan Ümit Özat, şubat ayında dönüş sinyali verdi.

Abone ol Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) mücadele eden 1. FC Köln'ün takım kaptanı Ümit Özat, gelecek yılın şubat ayında yeniden sahalara dönmek istediğini söyledi.

Bir süre önce sahada maç sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kalp rahatsızlığı tespit edilen Ümit, ''Kölner Express'' gazetesine yaptığı açıklamada, futbola döneceğine olan inancının yüksek olduğunu belirterek, ''Şubat ayında yeniden futbola dönmek istiyorum'' dedi.

Ümit, İstanbul'da eşi Nurdan, çocukları Dilara ve Ali Ümit ile birlikte tatilde olduğunu ifade ederek, ''Eşim ve çocuklarım 9 Ocakta Köln'e dönecekler. Ben FC Köln'ün Belek'teki devre arası kampına katılıp arkadaşlarıma destek olacağım'' açıklamasını yaptı.

111 günden bu yana sahalardan uzak kalan Ümit, sahalara dönmesi için doktorların kendisine yeşil ışık yakmasını bekleyeceğini, ancak sahalara döneceğine olan inancının sürdüğünü kaydetti.

Ümit ayrıca, Köln sokaklarında gezerken insanların kendisine gelerek yeniden futbola dönmesini istediklerini söylediklerini belirterek, ''Bu beni sahalara dönmem konusunda daha da motive ediyor. Bu nedenle tüm Köln halkına teşekkür ediyorum. Bu bana gurur veriyor'' dedi.