BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,70
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL

Yayaya çarptı bakmadan kaçtı!

Karşıyaka'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya çarqarak ölümene neden olan sürücü 4 gün sonra yakalandı.

Abone ol İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarparak ölümüne neden olduktan sonra kaçan ve 4 gün sonra yakalanarak adliyeye sevk edilen sürücü, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilen otomobil sürücüsü Ali T. (29), Cumhuriyet Savcılığında ifade verdikten sonra, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ali T, mahkemece tutuklandı.

Karşıyaka ilçesinin Anadolu Caddesi Serinkuyu mevkisinde, 14 Aralıkta, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Demir'e (45) çarparak ölümüne neden olan ve plakası alınamayan otomobil olay yerinden kaçmıştı.

Kaza yerinde Demir'e çarpan otomobilin kırılan tampon ve ön farının cam parçalarını bulan polis ekipleri, kazadan 4 gün sonra Bornova ilçesinde bir tamirciye ön farı ve tamponu kırık olan 35 CLM 63 plakalı bir aracın geldiğini öğrenmiş, yapılan incelemede bulunan parçaların bu araca ait olduğu tespit edilince Demir'e çarptığı belirlenen sürücü Ali T. yakalanmıştı.