BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.383,37
HABER /  GÜNCEL

Aybike Esin Tumluer oynadığı diziler hangisi Aybike Esin Tumluer kimdir?

İlişki Durumu Karışık, Sesli Güldüm gibi dizilerde rol alan Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştirdi ve erkek oldu. Atlas Karan ismini alan Aybike Esin Tumluer, merak konusu oldu. Peki Aybike Esin Tumluer kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? Aybike Esin Tumluer şimdiki erkek hali nasıl?

Abone ol

Bir dönem büyük ses getiren İlişki Durumu Karışık dizisinde rol alan Aybike Esin Tumluer, cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek oldu ve Atlas Karan ismini aldı. Cinsiyet değiştirme kararı alan ve bir operasyon geçiren Aybike Esin Tumluer, Atlas Karan Tumluer ismini almıştı. Peki, Aybike Esin Tumluer kimdir, hangi dizilerde ve filmlerde oynadı? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Aybike Esin Tumluer, son günlerin araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 
Aybike Esin Tumluer, 1988 yılında dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra İnternational School of Comic Acting'de drama ve tiyatro oyunculuğu eğitimi aldı. 2017 yılında vizyona giren ‘Şansımı Seveyim' adlı Sinema filminin yanı sıra ‘Her Şey Yolunda Merkez' ve ‘İlişki Durumu Karışık' isimli dizlerin kadrosunda yer aldı. ‘Sesli Güldüm' komedi programında ise, ‘Kocasız Okşan' karakterine hayat verdi. İki yıl önce cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer, Atlas Karan Tumluer ismini aldı.