BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.434,41
HABER /  GÜNCEL

Atletico Madrid rotayı Fenere çevirdi

Atletico Madrid şimdi de Fenerbahçe'nin yıldızını almak istiyor

Abone ol

Atletico Madrid kulübünün sahibi Miguel Angel Gil ile menajer Jorge Mendes, dün Türkiye'deydi. Herkes 'Arda Turan transferi için geldiler' derken, İspanyollar'ın Arda'nın yanı sıra Gökhan Gönül için de temaslarda bulunacağı ortaya çıktı.

Arda'nın transferini 12.5 milyon Euro bonservis bedeliyle bitiren Atletico Madrid'in, Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Gökhan Gönül için de 10 milyon Euro önereceği ve Gil'in bu futbolcuyu A.Madrid formasıyla görmeyi çok istediği kaydedildi. Bir süre önce menajerini değiştirip Arda'nın da menajeri olan Ahmet Bulut'la çalışmaya başlayan Gökhan Gönül, bu konuda kararı tamamen Fenerbahçe'ye bırakmış durumda. Ahmet Bulut'un, hem İspanyol kulüpleriyle çalışan menajer Jorge Mendes'le hem de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la arasının iyi olması, pazarlıkların çözüme ulaşabilme ihtimalini kuvvetlendiriyor.

BAŞKAN YILDIRIM TOK SATICI

Ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın, 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökhan için "15 milyon Euro'dan aşağı bir rakama asla bırakmam" sözleri, 10 milyon Euro teklif hazırlayan Madrid kanadının en büyük çekincesi.

BEŞİKTAŞ: GİL, BAŞKA BİR KULÜP İÇİN GELDİ

Beşiktaş, Atletico Madrid kulübünün sahibi Miguel Angel Gil'in İstanbul'a 'Türkiye'den başka bir takımla transfer görüşmesi yapmak için geldiğini' açıkladı. Resmi siteden yapılan açıklamada "İstanbul'a geliş sebebi, Türkiye'den başka bir takımla transfer görüşmesi yapmak olan Atletico Madrid kulübü sahibi Miguel Angel Gil ile, Başkanımız Yıldırım Demirören arasında şahsi dostlukları neticesinde bir görüşme gerçekleşmiş olup, bu görüşmenin Uruguaylı oyuncu Diego Forlan'ın transferi ile ilişkisi bulunmamaktadır" denildi.

OFTAŞ'TAN MADRİD'E

Gençlerbirliği OFTAŞ takımından 2007 yazında Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül, yürekli futboluyla kısa sürede sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi oldu. Fatih Terim tarafından Milli Takım'a da alınan 27 yaşındaki oyuncu, Milliler'in son Avusturya maçında 2. golü atmıştı. Gökhan için A.Madrid'in yanı sıra Barcelona, Real Madrid gibi kulüplerin de adı geçmişti.