BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ataşehir'de Kadınlar Günü kutlanacak

Ataşehir Belediye Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü 6 Mart Cumartesi günü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Abone ol

İstanbul'un yeni ilçesi Ataşehir ilk belediye başkanı Battal İlgezdi ile birlikte ilkleri yaşamaya devam ediyor. Genç ilçe Ataşehir'de özellikle Sağlık, Eğitim ve Kültür alanında ilkleri yaşayan Ataşehirliler, Ataşehir Belediyesi'nin hazırladığı etkinliklerle 6 Mart 2010 Cumartesi günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü büyük bir şölenle kutlayacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün haftanın ilk iş günü ile çakışması nedeniyle Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bu anlamlı günün 6 Mart 2010 Cumartesi günü kutlanmasını kararlaştırdı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü “EKMEK DE İSTİYORUZ, GÜL DE” sloganıyla Ataşehir’de ilk kez kitlesel olarak kutlanacak. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde saat 12.00'da Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin konuşması ile başlayacak etkinlikler kapsamında Gazeteci- Yazar İpek Çalışlar “Latife Hanım ve Kadın Hareketi” konulu bir söyleşi gerçekleştirip ardından “Latife Hanım” kitabını okurları için imzalayacak. “EKMEK DE İSTİYORUZ, GÜL DE” etkinlikleri “Direnişçi Kadınlar Fotoğraf Sergisi, Halk Oyunları gösterisi, Kardeş Kültürlerin Kadın Sesleri ve ses sanatçısı Mustafa Özarslan” konseri ile saat 18.00'e kadar devam edecek.