BIST 10.674
DOLAR 32,18
EURO 34,93
ALTIN 2.423,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İlk toplu sözleşme imzalandı

Ataşehir Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında yaklaşık 400 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Abone ol

Ataşehir Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında yaklaşık 400 memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi Ataşehir Belediyesi Yemekhanesi'nde Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve TÜM-BEL-SEN Genel Başkanı Vicdan Baykara'nın katılımı ile imzalandı.


Ataşehir Belediyesi’nde görev yapan memurların ekonomik ve sosyal haklarına iyileştirmeler getiren toplu iş sözleşmesi Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile TÜM-BEL-SEN Genel Başkanı Vicdan Baykara tarafından düzenlenen törenle imzalandı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yeni ilçe olan Ataşehir'in ilk ve kurucu belediye başkanı olarak ilklere imza atmaktan mutlu olduğunu söyledi. Çağdaş ve yaşanabilir bir Ataşehir hedefi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurgulayan Başkan Battal İlgezdi, “Yerel yönetimlerdeki insan gücü, hizmetin sürekliliği açısından çok önemli. Halka daha iyi hizmet vermenin önkoşulu da işyerinde çalışma barışının sağlanmasıdır. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunlara karşın Ataşehir Belediyesi'nde bu çalışma koşullarını olanaklarımızı seferber ederek sağlıyoruz. Bir süredir memur arkadaşlarımızın örgütü olan TÜM-BEL-SEN'le sürdürdüğümüz görüşmelerin bu anlamda olumlu sonuçlanması da çalışma barışına, emeğe olan saygımızın göstergesidir” dedi.


TÜM-BEL-SEN Genel Başkanı Vicdan Baykara’da Ataşehir Belediyesi ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanmasından memnun olduklarını belirterek, “Örgütüm ve tüm çalışan arkadaşlarım adına Başkan Battal İlgezdi'ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Ataşehir Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında toplu sözleşme imzalama törenine Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, sendikanın şube başkanları, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz ile belediye çalışanları katıldı.