BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Aslana yeni füzeci

Galatasaray Romalı Barruso ile anlaştı. Peki bu nasıl bir futbolcu? Özellikleri neler?

Abone ol

Feldkamp'ın transfer uyarısıyla harekete gecen sarı kırmızılı yönetim Roma'nın Ganalı futbolcusu Ahmed Barruso ile prensipte anlaştı.

Galatasaray TV'de katıldığı programda gündemdeki kimi konular ve transferlerle ilgili açıklamalar yapan Adnan

 AHMED BARRUSO'NUN FOTOĞRAFLARI

Polat, ''Ahmed Barusso ile ilgili biz Roma Kulübü ile bu anlamda mutabakata vardık. Futbolcuyla da anlaştık. Ancak sözleşmeler henüz imzalanmadı, imzalanırsa gerçekleştiğini söyleyebiliriz'' dedi.

AĞIR SAKATLIK GEÇİRDİ

Transfer döneminde bir ara Beşiktaş'ın da gündemine gelen Ganalı Barusso, genç yaşına ve gelecek vaad eden parlak futboluna bir sakatlık ile gölge düşürdü. Genç futbolcuyu sezon başında Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger takip etmiş, daha sonra da Inter ve Roma talip olmuştu.

ŞUTLARI VE HAVA HAKİMİYETİ İYİ

Ancak sezon ayağının kırılması nedeniyle Barusso 4 ay sahalardan uzak kalınca, bir anlamda transfer pazarını yitirdi. Transferde Roma'nın ilgisini sürdürdüğü Barusso'yu Fiorentina, Napoli ve Lecce de istedi ancak o Roma'yı seçti. 1.84 boyundaki Barusso, uzaktan attığı şutlarla ve hava toplarında hakimiyeti ile de dikkat çekiyor.

ROMA'DA GÖZDEN DÜŞTÜ

Barusso bu sezon büyük umutlarla geldiği Roma'da dört maçta forma giydi ve bekleneni veremediği için gözden düştü. Bir dönem büyük kulüpleri peşinden koşturan Barusso, sakatlığının etkisini tümüyle üzerinden atması halinde, Türk futbolunun süper yıldızlarından birisi olabilir.

Barusso kimdir?
Ülkesi: Gana.
Doğum tarihi: 26 Aralık 1984.
Doğum yeri: Akra.
Boyu: 1.84.
Mevkii: Orta saha.
Takımı: Roma.