BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Sabrinin fişi çekildi

Feldkamp yönetime esti gürledi. Tam 4 transer istedi. Sabri'nin de biletini kesti..

Abone ol

Galatasaray'da Feldkamp fırtınası.. Transfer yoksa Alman hoca gidiyor. 4 futbolcu transferi isteyen Kalli, bazı futbolcuların gönderilmesini istedi. Akşam saatlerinde de Sabri'nin bileti kesildi.

SABIRLARI TAŞIRMIŞTI

Sabri'nin kadro dışı kalma sebebi olarak ise sezon başından bu yana antremanlarda ve deplasmanlardaki disiplinsiz harekteleri, saygısız tutum ve davranışlarının başta Feldkamp olmak üzere tüm teknik heyeti rahatsız etmesi olduğu ifade edildi.

Deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor maçının ikinci yarısında oyuna girmesi için çağrılan Sabri, bu kararı protesto ederek saha kenarına 5 dakika geç gelmiş, her idmanda en sonda kendi başına gerilerde koşması, Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın olmadığı maçta mücadeleye kaptan olarak çıkması gerektiğini ifade etmesi üzereni Feldkamp ve teknik heyetin sabrı taştığı ileri sürüldü.

SABRİ KADRO DIŞI

Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, AA muhabirinin, Sabri konusundaki gelişmeyle ilgili sorusu üzerine, ''Yollar ayrıldı diye birşey yok. Sabri mukaveleli oyuncumuz. Şu anda kadroda düşünülmüyor'' açıklamasını yaptı. Sarı-kırmızılıların, Sabri'yi kiralık olarak bir takıma vermesi bekleniyor." cevabını verdi.

4 TRANSFER İSTEDİ

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde akşam gazetecilere açıklamalar yapan Alman hoca Adnan Polat ve Adnan Sezgin ile gün içinde uzun süren bir toplantı yaptıklarını söyleyerek, "31 Ocak'ta yola beraber devam ediyor olmamız için aramıza 4 futbolcunun katılmış olması gerekiyor. Ayrıca vermemiz gereken kimi oyuncularımız var. Eğer bunun dışında başka konulara öncelik veriliyorsa, bunu hissediyorsam onun sonuçlarını ben değerlendireceğim" diye konuştu.

TRANSFER YOKSA İSTİFAYA EVET

Alman teknik adam, "Peki hiç transfer olmazsa istifa eder misiniz?" sorusuna ise, "Onu sormak istiyorsanız, evet" diye yanıt verdi.