BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Kostasa YÜKLÜ hesap!

Kostas Karamanlis son gününde kebap yeyip, rakı içti. Gelen fatura ağır oldu.

Abone ol

Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis, İstanbul’daki son yemeğini tam bir Türk sofrasına döndürdü. Tekel Rakısı içip kebap yiyen Karamanlis'e tam 8 bin YTL hesap geldi.

Karamanlis, eşi Nadya Karamanlis, Yunanistan Dışişleri Bakanı Dora Bakoyanni ve 80 kişilik koruma ordusuyla birlikte Florya’daki ünlü Beyti Restoran’a gitti.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre Karamanlis ve beraberindekilere servis yapan Beyti’nin şef garsonu Osman Yılmaz, Karamanlis’in tercihi gereği önce su böreği, patlıcan salatası, zeytinyağlı yaprak sarma, imambayıldı ve Beyti’ye özel sucuk ikram ettiklerini söyledi.

TÜRK RAKISI İÇTİ

Osman Yılmaz, Karamanlis’in uzun zamandır et yemediğini ancak bunu Beyti Restoran’ın lezzetli kebap ve dönerleri sayesinde bozduğunu belirterek, “Ona döner, köfte, kuzu pirzola, Beyti kebap, yoğurtlu kebap ikram ettik. O kadar çok beğendi ki her götürdüğümüz tabak boş geri döndü'' dedi.

Yılmaz, Karamanlis’in içecek olarak ise Tekel’in Yeni Rakı’sını tercih ettiğini söyleyerek “Türk rakısı içti. Çok beğenip üç duble içti. Üstüne de bir bardak bira'' dedi. Yılmaz, Karamanlis’in 120 kişi için 8 bin YTL ücret ödediklerini kaydetti.