BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  SPOR

Aslan delegelerine cep mesajı

Galatasaray'da başkanlık yarışı hızlandı. Canaydın da kolları sıvadı ve delegelere cepten mesaj atmaya başladı. Mesajda yazanlar ise şunlar;

Abone ol
İNTERNETHABER-ÖZEL
Zübeyir KINDIRA

Galatasaray Başkanlığı için yarışta son dönemece girilirken, Başkan Özhan Canaydın’ın Adnan Polat’a destek vereceği öğrenildi. Canaydın, kendisine yakın delegelere “Polat’a destek verin” mesajı gönderdi.

Kendisinden izin ve destek sözü alarak adaylığını açıkladığını ifade eden Adnan Polat’a destek verdiğini belirten Özhan Canaydın’ın mesajı, tüm Türkiye’deki Galatasaray delegelerine ulaştırılıyor. Bu amaçla Başkanın klüpteki yakınları, mesaj trafiğine başladı.

Polat tek kalabilir

Canaydın’ın Polat’ı destekleme kararının; Adnan Öztürk’ün adaylıktan çekilme kararı almasında etken olduğu öğrenildi. Canaydın’a yakınlığı ile bilinen Serdar Eder’in de çekilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 22 Mart'taki Kongre gününe kadar adayların çekilmesiyle Adnan Polat'ın tek aday olarak seçime girebileceği de öğrenildi.

Polat Başkentte de çalışacak

Canaydın’ın desteğini alan Adnan Polat da İstanbul’daki delegeler nezdinde yaptığı çalışmaları yoğunlaştırdı. Polat Cumartesi günü de Ankara’ya geçerek, buradaki üyeler ile bir araya gelecek.

Galatasaray futbol takımının hafta sonu Ankaraspor ile yapacağı lig maçını izlemek ve takımla birlikte olmak üzere başkente gelecek Polat, seçim çalışmalarını burada da sürdürecek. Polat bu amaçla İzmir caddesindeki Galatasaray Birliği’nde Ankaralı delege ve Galatasaraylılar ile bir araya gelmek için program yaptı. Polat Cumartesi maçtan önce, 14.00-16.00 saatleri arasında GS Evi’nde seçim toplantısı yapacak, delegelerden oy isteyecek.