BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11
HABER /  GÜNCEL

Aslan burçları bu ay 3 burca aman dikkat Kasım 2019 aylık burç yorumları

Aslan aylık burç yorumlarına göre Kasım 2019 Aslanlar için unutulmaz bir ay olacak. Aslanlar bu ay Terazi, İkizler ve Kova burçlarından gelecek haberlere dikkat edin. Aslan burcu Kasım aşk falına göre, neşeli zamanlar geçirecekler. Kasım ayı Aslan burcu kariyer falına göre verimli ve planların gerçekleştiği bir dönemdesin.

Abone ol

Aslan burçları Kasım ayında oldukça hareketli günler yaşayacak. Kasım ayında çevresinizdeki genç insanlarla etkileşim halinde olacaksınız. Bunlar muhtemelen sınavlarla, bir tür performansla, kişisel bir tatille veya özel bir kariyer sunumuyla ilgili olabilir. İşte Koç burcu Kasım 2019 aylık burç yorumları ile aşk, para, kariyer ve sağlık falının detayları...

"Kasım ayı Aslanlar için verimli bir ay olabilir, çünkü birçok yararlı etki, planlarınızı ve fikirlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Terazi burcu, İkizler veya Kova burcunda doğan insanlar aracılığıyla alacağınız bilgileri takip edin deriz. Dedikodu gibi görünseler bile.  Bir arkadaşınızın hayatındaki olaylar pişmanlığa ya da endişeye neden olabilir.  Kasım ayında Aslanlar bir kadınla ilgili neşeli haberlere hazır olun. Kasım ayında Aslanların yaşayacakları sorunların nedeni çoğu kez aceleci kararlar ve dikkatsiz davranışlar nedeniyle olacak. Aslan kadınları Kasım 2019'u unutamayacaklar. Bu ayı Aslan kadınları unutulmaz deneyimler ve gelecekle ilgili aldıkları önemli haberlerle hatırlayacaklar. Bu ayın başında bir dilek dileyin ve dileğinizin gerçekleşmesi için hırsla çabalayın. Kasım 2019'da Aslan erkekleri bir kadının tavsiyesine uymak zorunda kalacaklar. Bu ay boyunca hakimiyet arzunuzun ilişkilerinizi ve işlerinizi engellemesine izin vermeyin. "