BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Arthur Ziconun yeni hedefi

UEFA Kupası'ndan elenmeyi içine sindiremediğini söyleyen Zico, gözünü Türkiye içine çevirdi

Abone ol

UEFA Kupası'ndan elenmeyi içine sindiremediğini söyleyen Zico, "Kazanabileceğimiz bir maçtı. Fenerbahçe şimdiye kadar olduğu gibi savaşmaya ve mücadeleye devam edecek" dedi.

Brezilyalı teknik direktör Zico, AZ Alkmaar maçından sonra yaptığı değerlendirmede, “Geride kalan iki kupayı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. UEFA Kupası'ndan elenmeyi içine sindiremediğini belirten teknik patron, "İlk yarıda iyiydik. İkinci yarıda kötü oynadığımız fikrine katılmıyorum. Sadece Tuncay'ın tek başına gol yapabileceği 2 pozisyon vardı. Rakibin bu kadar net pozisyonu yoktu. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Eğer 3-0 yakalasaydık maç önceden çözülürdü.

Fenerbahçe şimdiye kadar olduğu gibi savaşmaya ve mücadeleye devam edecek. Sakin olmalıyız. Herkesin hedeflediği gibi geride kalan 2 kupayı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

Kişisel hatalar
Zico yenilen gollerle ilgili şunları söyledi: "Volkan'ı eleştirecek bir şey görmüyorum. Yediğimiz 2. golde pozisyon almadan dolayı, iletişim eksikliğinden yediğimiz bir gol vardı. Volkan'a maç içine baktığımızda çok fazla top gelmedi, gelenlerde de başarılı oldu” diye konuştu.