BIST 9.729
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.440,43
HABER /  SPOR

Arda Turan gidecek mi?

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Arda Turan'ın menajeri konuştu, iddialara yanıt verdi.

Abone ol

Galatasaray ve Milli Takım’ın yıldız futbolcusu Arda Turan’ın sezon sonunda Galatasaray’da kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Avrupa’nın bir çok takımının transfer gündeminde olduğu bilinen genç futbolcu için menajeri Ahmet Bulut, önemli açıklamalar yaptı. Menajer Ahmet Bulut, “Arda’nın Avrupa’da oynama hedefi tabi ki var ama bunun için Galatasaray’ın izin vermesi gerekir” dedi.

Arda’yı isteyen kulüplerin kemler olduğunu kendisinin bilmediğini söyleyen Bulut, bu sorunun muhatabı Galatasaray olduğunu belirterek, “Arda’nın Galatasaray’da daha dört yıl sözleşmesi var. Eğer Galatasaray Arda’yı satmayı düşünürse menajeri olarak devreye girerim. Arda’yı isteyen takımlarla görüşürüz işi sonuçlandırmaya çalışırız” dedi.

GALATASARAY ARDA’YI BIRAKMIYOR

Sezon sonunda Arda’nın Galatasaray’da kalıp kalmayacağına ilişkin bilgi veren Bulut, sözlerine şöyle devam etti: “Bizim bildiğimiz, Galatasaray Arda’yı sezon sonunda bırakmayacak. Hatta Adnan Polat bu konuda “yeni sezonda takımı Arda’nın etrafında kuracağız” dedi. Futbolun içinde doğal olan bir durum var o da bir çok takım Arda’yı izliyor ama bütün takımlar Arda’yı almak isteyecektir diye bir durumda söz konu değil.”

ARDA AVRUPA’DA OYNAMAK İSTİYOR

“Arda Avrupa’da oynamak istiyor” diyen Ahmet Bulut, bunun için Galatasaray’dan onay çıkması gerektiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Arda Avrupa’da iyi bir takımda futbol oynamak istiyor. Bunu sadece Arda’nın ve benim istemem yetmiyor. Galatasaray ne zaman uygun görürse o zaman Arda’nın Avrupa’ya transferini gerçekleştireceğiz. Futbol’da ne olacağını bilemeyiz. Galatasaray’a iyi bir teklif gelir ve transferine izin verebilir. Bunları kesinleştirmek için önce Galatasaray’ın bu transfere onay vermesi gerekir.

ARDA’YA SAHİP ÇIKMAK GERİKYOR

Arda’nın son dönemde yaşadıklarına da değinen Bulut, “Arda’nın yaptıkları doğru değil. Kendisi de bunları savunmuyor. Arda bunları yaptı diye, bu yaşta ki bir futbolcuyu kötü adam yerine koymak doğru değil. İki ay önce bu futbolcu el üstünde tutulurken şimdi yerin dibine sokulmaya çalışılıyor, bunu anlamıyorum. Başka hangi futbolcunun Avrupa’nın büyük takımlarına transferi konuşuluyor mu? Arda’ya sahip çıkmak gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı.