BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Arda Fenere meydan okudu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, "Fenerbahçe bizden Ali Sami Yen'de puan alamaz" dedi.

Abone ol

Ligde Beşiktaş'ın ardından 3. sırada bulunan Galatasaray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, kalan bütün maçları kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Arda Turan ise, "Fenerbahçe bizden Ali Sami Yen'de puan alamaz" dedi.

CNR Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki Tuning Show 2007 3. Oto Modifiye, Oto H1-F1 ve Aksesuarları Fuarı'nda, sahibi olduğu F355 Modifiye Şirketi'nin standında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ümit Karan, kalan 8 haftada beraberliğe bile tahammüllerinin olmadığını belirterek, "Kalan 8 haftada bütün maçları kazanmak zorundayız" dedi.

Ligde şu anda 3. sırada bulunduklarını hatırlatan Ümit, "Şampiyon olmak için önce ikinciyi geçmeliyiz. İkinciyi geçtikten sonra inşallah lig sonunda birinci oluruz. Biz 8 maçımızı kazanıp, ondan sonra ligin sonuna bakmalıyız" diye konuştu.

Lider Fenerbahçe'nin, geçen sezon yaptığı hataları bu sezon yapacağını düşünmediğini ifade eden Ümit, "Ama umarım yaparlar. Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacağımız Fenerbahçe maçını da kazanmalıyız. Ancak zaten hedefimize ulaşmak için bundan sonraki 8 maçta galip gelmeliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

ARDA: "8 MAÇI KAZANIRSAK, MUTLU SONA ULAŞIRIZ"

Arda Turan da kalan 8 maçı da kazanmayı hedeflediklerini kaydederek, “Ligde 4 maç üst üste kazanan takım yok. Eğer biz 8 maçı kazanabilir, zoru başarabilirsek, mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Şampiyonluğa olan inançlarının tam olduğunu dile getiren Arda, “Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Necati ağabey de bu hafta 2 gol attı, o da forma girdi. Şanssızlığımızı kırdık, hepimiz birbirimize yardım ederek, şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Transferiyle ilgili menajerinin yaptığı açıklamalardan sonra bazı yanlış anlamaların olduğunu vurgulayan Arda, şöyle devam etti:
"Türkiye'de hayatım boyunca oynamak istediğim tek takım Galatasaray'dır. Sarı-kırmızılı takım, hayalim olan takımdı. Futbol hayatımın sonuna kadar burada oynamak isterim. Tabii ki yurt dışında oynama hayalim var. Kulübümüzün durumunu hepiniz biliyorsunuz. Onlara çok büyük katkı sağlarsa, büyüklerim izin verirse gitmek isterim. 'Ardacığım gitmen uygun olur, bize de faydan olur' derlerse, böyle bir şey olur. Yoksa sonuna kadar Galatasaray formasına aşık bir insanım. Her zaman söylüyorum. Sonuna kadar da Galatasaray'da oynamak istiyorum."

"FENERBAHÇE PUAN ALAMAZ"

Arda Turan, Fenerbahçe maçına kadarki tüm maçları kazanmaları halinde derbi maçın çok daha farklı olacağını belirterek, “Ali Sami Yen Stadı'nda Fenerbahçe'nin puan alacağını sanmıyorum” dedi.

Arda, bir soru üzerine, teknik direktör Erik Gerets ve antrenörlerle, futbolcular arasında sorun olmadığını kaydederek, “Hocamız Gerets'i, Erdal hocayı ve diğer hocalarımızı çok seviyoruz. Bizim iyiliğimiz için çalıştıklarını biliyoruz. Tabii ki bazen idman içinde konuşmalar, bağrışmalar oluyor ama hepimizin, birbirine saygısı ve sevgisi sonsuz. Biz çok mutlu bir aileyiz” şeklinde konuştu.

Milli takımın Yunanistan ve Norveç ile oynadığı Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçlarında sakatlığı nedeniyle oynayamadığı için çok üzüldüğünü anlatan Arda, “Yunanistan'a karşı büyük bir galibiyet kazandık. 4 puanla büyük bir avantaj elde ettik. Oynayamadığım için üzüldüm ama bu sonuçlara çok sevindim. Hocam göreve layık görürse, her zaman milli takımda olmayı istiyorum” diye görüş belirtti.