BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gözü yaşlı anne amacına ulaştı

Alanya Kaymakamlık binası önünde yeni doğan bebeği kucağında eylem yapan kadın sonunda amacına ulaştı

Abone ol

Kimliğini alamadığı için Alanya Kaymakamlık binası önünde yeni doğan bebeği kucağında eylem yapan ve isminin Muhabbet olduğu öğrenilen kadın hedefine ulaştı.

Gözayaşlı anne, nüfus cüzdanı alabilimek için 3. kez müracat etti ve nüfus müdürlüğü bu son müracaatı kabul etti. Gerekli araştırmaların ardından Muhabebet adlı kişinin ikamet adresinin doğrulu tespit edildikten sonra nüfus cüzdanını verileceği öğrenildi.

Kimliği olmayan ve yeni doğan bebeğine kimlik çıkartamayan Muhabbet isimli kadın, önceki gün eylem yaptığı Alanya Kaymakamlığı'ndan bu kez mutlu ayrıldı. Kendisine bu yaşa kadar kimlik çıkartmayan babasına kızgın olduğunu söyleyen Muhabbet, "Bugüne kadar yaşadıklarımı bir ben bilirim bir de Allah. Çok sinirli ve bitap haldeydim. Sinir krizi geçirdim ne yaptığımı ve ne söylediğimi bilmiyordum o gün" dedi.

Günlerdir sokakta kaldığını, 2 gün boyunca yemek yemediğini ve hamileyken sancılı şekilde yürüyerek hastaneye gittiğini söyleyen Muhabbet, kendisini bırakıp kaçan imam nikahlı eşine de bela okudu.