BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,75
ALTIN 2.408,56
HABER /  SPOR

Aragonesten istifaya gönderme!

Aragones, istifa söylentilerine üstü kapalı gönderme yaptı. Gazetecilerle polemiğe girmedi, Guiza'ya ise sahip çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, istafa sesleri arasında basın toplantısı düzenledi. Taraftarların tezahüratlarına kulak tıkayan tecrübeli teknik adam, istifa isteklerine ise ''Tüm zorlukları göğüsleyebileceğime inanıyorum'' sözleriyle üstü kapalı gönderme yaptı. 

Maçtan sonra basın toplantısında soruları yanıtlayan İspanyol çalıştırıcı, ''Bu sonuç size olan baskıyı azalttı mı?'' sorusuna verdiği yanıtta, şunları söyledi:

''Sonuç konusunda evet memnun değilim. Kazanmayı hakeden taraf olarak göze çarptık. Herkes bunu gördü. Ben futbolda uzun yıllardır çalışıyorum. Defalarca bu tip durumlardan geçtim. Ülkemde üzerimdeki baskıyı da herkes biliyordu. Bu tip durumlardan her biçimde kurtulabileceğimi ve bu durumu daha iyiye taşıyacağıma, tüm zorlukları göğüsleyebileceğime inanıyorum.''

Dinamo Kiev karşısında özellikle ikinci yarıdaki oyundan memnun kaldığını ifade eden Aragones, ''Hiç pozisyon vermeden bir devre geçirdik ve sayısız gol pozisyonu bulduk'' dedi.

''KORKAN TAKIM DINAMO KIEV'Dİ''
Aragones, bir soruya verdiği yanıtta da sahada korkan takımın Dinamo Kiev olduğunu dile getirdi.

''Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki korkak denebilecek taktiği, Aragones'in Dinamo Kiev'e karşı daha önce başarılı sonuç alamamasından mı kaynaklandı?'' sorusuna verdiği yanıtta Aragones, ''Bu konuyla ilgili kesinlikle böyle bir yorum gereksizdir. Uzun zaman önce oynanmış bir maçtır. İlk 15 dakika çok etkili presle golü aramak için sahaya çıktık. Kesinlikle korku yoktu. Korkan bir takım arayacaksak, korkan takım Dinamo Kiev'di'' diye konuştu.

Bir İspanyol gazetecinin Guiza'yı eleştiren sorusu üzerine Aragones, ''Bu tip konularda gazetecilerle polemiklere girmem. Bence Guiza verimli. Ben ondan verim alıyorum ki sahaya sürüyorum'' dedi.