BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya'da kırmızı ışıkta çantası çalınan öğretmen: Ne yapacağımı şaşırdım

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

ANTALYA'da kadın öğretmen kırmızı ışıkta aracıyla beklerken hırsızlık olayını yaşadı. Açık camdan uzanan şahıs, çantayı kaptığı gibi kaçtı. Hülya öğretmen hırsızın peşinden koştu ancak yakalayamadı. İçerisinde kredi kartları, telefon ve para olan çantayla kaçan şahıs şimdi her yerde aranıyor.

Abone ol

Olay, saat 08.30 sıralarında Muratpaşa ilçesinde 'Zeytinköy' olarak da bilinen Yeşildere Mahallesi Aşık Veysel Caddesi’nde meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde öğretmenlik yapan ve işine gitmek üzere otomobiliyle yola çıkan Hülya Bilici, kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada yaklaşan kimliği belirsiz şüpheli, otomobilin ön yolcu koltuğunda bulunan Hülya Bilici'nin, içinde cep telefonu, kredi kartları ve bir miktar parasının bulunduğu çantayı çalarak, kaçtı.

Otomobilinden inen Bilici, şüphelinin peşine düştü. Çevredeki vatandaşların da yakalamaya çalıştığı şüpheli uzaklaştı. ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgede araştırma yapan polisler, şüpheliye ulaşamadı.

"İnşallah kısa süre içinde yakalanır"

Olayın şokunu üzerinden atamadığını söyleyen Hülya Bilici, "İşe gitmek üzere yola çıktım. Bölge yüzünden her zaman arabamı kilitler öyle geçerdim. Kırmızı ışıkta beklediğim sırada bir anda çantamı alıp, kaçtı. Ne yapacağımı şaşırdım. İnşallah kısa süre içinde yakalanır" dedi.

Öte yandan şüpheliyi yakalamak için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Adana'da yaşandı! Kadın polis uygulama noktasında doğum yaptırdı
Foto Galeri Adana'da yaşandı! Kadın polis uygulama noktasında doğum yaptırdı Galeriye Gözat