BIST 11.061
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.501,77
HABER /  GÜNCEL

Antalya sahili renkleniyor

Hava sıcaklıklarının Antalya'da kendini göstermesi, sahil kenarlarını da yavaş yavaş renklendiriyor.

Abone ol

 Haftasonu tatilini Konyaaltı Sahili'nde denize girerek geçirmek isteyen Antalya'lılar, kendini serin Akdeniz sularına bıraktı. Ama sadece, bazı işletmelerin kırmızı şerit uygulaması nedeniyle işletmelerin dışında, boş alanlarda..Henüz tam olarak hizmete açılmayan plaj işletmeleri bu yıl kırmızı şerit uygulaması ile sahilin bir bölümünü sadece müşterilerine ayırması dikkat çekiyor.


Antalya'da havaların yavaş yavaş ısınması, haftanın iş sterisini üzerinden atmak isteyen vatandaşlar için de güzel bir fırsat oluşturuyor.Haftasonu tatilini Konyaaltı Sahili'nde denize girerek geçirmek isteyen Antalya'lılar, kendini sabahın erken saatlerinde Akdeniz'in serin sularına attı.

Antalya'nın uzun sahil bandı ve masmavi denizi eğlenmeyi sevenler için ayrı dinlenmek isteyen tatilciler için ise ayrı bir atmosfer oluşturuyor. Ancak daha tam olarak sezonun açılmamasına rağmen bazı plaj işletmelirin kırmızı şerit uygulaması dikkat çekiyor.. Sahil boyu kırmızı  şeritle halkın giriş çıkışını sınırlayan işletmeler, kamuya açık alanları müşterilerine özel kapatıyor.

Kaynak: www.gunaydinturkiye.net