BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.507,11
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Boğaziçi Yazılım fuarda

Boğaziçi Yazılım, dünya lideri yazılım çözümleri ile Bursa Kalıp 2006 Fuarı’nda!

Abone ol

CAD/CAM sistemleri ile Türkiye pazarında lider konumda olan Boğaziçi Yazılım, 25 - 28 Mayıs 2006 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan, ülkemiz kalıp sektörünün dünyaya açılan kapısı Bursa Kalıp 2006/Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’na katılıyor.

Plastik ve kauçuk, otomotiv, savunma ve makine sanayi gibi çok çeşitli sektörlerden liderler, akademisyenler ve profesyonellerin biraraya geleceği fuarda, Boğaziçi Yazılım dünya lideri yazılım çözümlerini sergileyecek. Kalıp dünyasındaki en son teknolojik gelişmelerin paylaşılacağı fuara, Bursa Bölge Bayii BİLTİM ile birlikte katılacak.

Üretim ve hizmet sektörüne yönelik çözümleriyle, dünyada alanında lider yazılımların Türkiye temsilciliğini başarıyla yürüten Boğaziçi Yazılım, Bursa Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı’nda kalıp dünyasının önde gelen temsilcileriyle buluşacak. 25 – 28 Mayıs 2006 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuara, Bursa Bölge Bayii BİLTİM ile katılacak olan Boğaziçi Yazılım Salon 4’de 436/A no.lu stand’da Kalıp, CAD/CAM Sistemleri Bölümü’nde yer alacak.

Boğaziçi Yazılım fuarda, CAD/CAM/CAE çözümleri; Unigraphics NX (Bütünleşik Ürün Mühendisliği Çözümleri), Solid Edge (pratik uygulamalara yönelik tasarım yazılımı) ve I-Deas NX (dijital ana model yaklaşımını destekleyen tasarım yazılımı), PLM çözümü Teamcenter, Stratejik Demirbaş Yönetimi çözümü Maximo, ve Üretim Süreç Yönetimi çözümü Tecnomatix’i ziyaretçilere tanıtacak. Fuar hakkında ayrıntılı bilgi için www.tuyap.com.tr ve www.kalipdunyasi.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.