BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.423,09
HABER /  GÜNCEL

Annem beni fırında pişiriyor

Çocuklarına işkence yapan bir anne! Onları hem dövüyor hem de yakıyor... Vahşet çocuğun ihbarıyla ortaya çıktı.

Abone ol

ABD'nin Michigan eyaletinin Hamtramck şehrinde yaşayan Reyna Valentino adlı kadın, çocuklarına işkence yaptığı suçlamasıyla tutuklandı.

Cani annenin yaptığı işkenceler, 4 yaşındaki kızının acil yardım hattı 911'i arayarak, görevliye 'Annem beni fırında pişiriyor' demesiyle ortaya çıktı.
Adı açıklanmayan küçük kızın ihbarı üzerine harekete geçen polis, Valentino'yu evinde tutukladı.

DIŞARIYA MUTLU AİLE TABLOSU

Kızını yaktığı, dövdüğü ve işkence yaptığı iddia edilen 40 yaşındaki anne, polise verdiği ifadesinde suçunu itiraf etti.
Olayı öğrenen Valentino ailesinin komşuları, 5 çocukları bulunan ailenin dışarıdan son derece mutlu bir aile tablosu çizdiğini söyledi.

394 ERKEK HADIM EDİLDİ... Diğer sayfada...

[PAGE]

394 ERKEK HADIM EDİLDİ

BBC'de yer alan habere göre Çek Cumhuriyeti'nde son on yıl içinde, 94 erkek ameliyatla hadım edildi ve bu yasalar çerçevesinde gerçekleştirildi.

Çek hükümetinin açıklamasına göre, 300 erkek de, kimyasal yollarla, yani erkek hormonlarının üremesini engelleyen ilaçlar zerk edilerek hadım edildi. Erkeklerin hadım edilme sebebi cinsel suçlar işlemesi...

AVRUPA KONSEYİ KARŞI ÇIKIYOR

Avrupa Konseyi adına soruşturmayı yürüten Slovenyalı savcı Ales Butala'nın BBC'ye yaptığı açıklamaya göre yapılan işlem, erbezlerinin çıkarılmasını ve suçlunun cinsel arzularının ortadan kaldırılması için erkeklik hormonunun salgılanmasını önlemeyi hedefliyor.

Ancak Butala'ya göre bu, etkili ve kalıcı bir çözüm değil.
Çünkü kişiye erkeklik hormonu verilerek yapılmış olan tıbbî müdahale, tersine çevrilebiliyor.

İNANILMAZ BİR KAÇIRMA ÖYKÜSÜ... Diğer sayfada...

[PAGE]

İNANILMAZ BİR KAÇIRMA ÖYKÜSÜ

Debbie and Mark Baskin, biri 7, diğeri ise 8 yaşındayken kaçırılan iki çocuklarının bulunduğunu ancak Debbie'nin babası polis tarafından tutuklanınca öğrendi.

Mart 1989 yılında babaları bir seminerdeyken büyükbalalarıyla birlikte oldukları sırada ortadan kaybolmuştu. Aradan geçen 20 yılda büyükbabalarının tacizine maruz kalan iki kardeşin ailelerinden 2 bin mil uzakta bulunduğu belirtildi.

Çocukları ortadan kaybolan çift umutlarını hiç kaybetmediklerini ve çocuklarının hayatta olmasına çok sevindiklerini belirtirken, evdeki diğer iki kardeş ise bu buluşmayı heyecanla beklediklerini söyledi.

Büyükbabaları tarafından kaçırılan çocukların aileleriyle neden iletişim kurmadıkları bilinmiyor. Bu inanılmaz kaçırma öyküsü ABD'de gündemi değiştirdi.

DOĞUMGÜNÜ HEDİYESİNİ AÇARKEN ÖLDÜ... Diğer sayfada...

[PAGE]

DOĞUMGÜNÜ HEDİYESİNİ AÇARKEN ÖLDÜ

Doğumgünü hediyesini açarken astım krizi geçiren 12 yaşındaki çocuk öldü.

Martin Glazier-Macrae adlı çocuk babasının aldığı hediyeyi açarken aniden babasının kollarına yığıldı.

12 yaşındaki Martin'in halası baba ve oğlun birbirlerinden hiç ayrıllmadıklarını ve pazartesi günü yaşanan trajedide Martin'in hediye olarak Lego seti aldığı için aşırı heyecanlı olduğunu söyledi.

YÜZYILIN EN VAHŞİ SERİ KATİLİ... Diğer sayfada...

[PAGE]

BU SAKİN YÜZE ALDANMA

Fotoğrafını görenler, onun çoluk çocuğa karışmış, sıradan bir kadın olduğunu düşünüyor ama Anna U. için Rusya polisi, "21. Yüzyılın seri katili" ifadesini kullandı.

BENZERLERİNİ AĞINA DÜŞÜREN KADIN

Çünkü internet üzerinden kendisini evlenmek isteyen bir erkek olarak tanıtan ama kendisini tarif edercesine "orta yaşlarda, bekar, sarışın, ne çok güzel ne de çirkin, evlenmek isteyen" bir eş aradığını söyleyerek, kendi benzerlerini buluyordu.

Gerçek kimliğini vermeden, benzerlerini bulan, bir süre onları araştıran, maddi durumlarının iyi olduğunu öğrendikten sonra takibe alan Anna U. daha sonra korkunç planını uygulamaya koyuyordu.

KURBANLARIN KİMLİKLERİYLE HESAPLARINI BOŞALTIYORDU

Benzerlerini teker teker öldürdükten sonra, cesetlerini ıssız yerlere gömen Anna U., kurbanlarının kimlikleriyle bankadaki hesaplarını boşaltıyor, evlerini, arabalarını satıp paraya konuyordu. Bu şekilde beş kadını öldürdüğü belirlenen Anna U., bir cesedin ortaya çıkmasıyla yakayı ele verdi.

BİR KÖPEK TOPRAĞI EŞELEDİ, CİNAYETLERİ ORTAYA ÇIKTI

Moskova dışında terk edilmiş bir arazide bir köpeğin toprağı eşelemesi üzerine ortaya çıkan bir kadın cesedini inceleyen polis, kadının kimliğini belirleyince, bankaya gidip "Ellena Voyvodina'yı en son ne zaman gördünüz?" diye sordu.

Banka görevlisi ise "Az önce hesabını kapatıp çıktı" deyince, Anna U. yakalandı ve "şeytanın bile aklına gelmezdi" dedirten, kokunç seri cinayetleri ortaya çıktı.