BIST 10.046
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.423,60
HABER /  SPOR

Alex-Güiza kaçtı ANTU çıldırdı

İBB, Fenerbahçe'ye 2. golü attıktan sonra Fenerbahçe yedek kulübesinden çok ilginç bir olay yaşandı.

Abone ol

Fener zor günler yaşıyor. Büyük umutlarla yapılan transferler tel tel dökülürken taraftar, tribünlerde sinir krizleri geçiriyor. Taraftarın tepkisinden korkan iki oyuncu, İBB karşısında alınan yenilginin ardından resmen sahadan kaçtı! ANTU alınan yenilginin faturasını Aragones'e çıkardı.

Maça ilk 11'de başlayan iki oyuncu Alex ve Güiza, Fenerbahçe 1-0 gerideyken, karşılaşmanın 58. dakikasında oyundan alındı ve maça Semih'le birlikte Kazım dahil oldu.

Bu dakikadan sonra Alex ve Güiza maçı yedek kulübesinden izledi. Ta ki 80. dakikada Tjikuzu'nun attığı gol gelinceye kadar...

Fenerbahçe bu golden sonra 10 kişi kalmış rakibi karşısında 2-0 geriye düşerken, Alex ve Güiza yedek kulübesini terk etti ve soyunma odasının yolunu tuttu.

Fener'de Aragones istifa sesleri. Haberin devamında...

[PAGE]

ANTU AYAĞA KALKTI

Fenerbahçe, Olimpiyat Stadı'nda 10 kişi kalan Büyükşehir Belediye'ye 2-0 yenilince bugüne kadar "Hep destek, tam destek" sloganı rafa kalktı, taraftar sitesi Antu.com Aragones ve yönetime savaş açtı.

Site, milyonlarca taraftarın hislerine tercüman olan bir animasyonla Olimpiyat Stadı'nda oynanan futbolu ve Aragones'i protesto etti..



Sitenin anasayfasına Aragones'in önüne bakan bir resmini koyan site yönetimi, "Maçın Yıldızı, Zirveden kopuyoruz" başlığıyla 2-0'ın günahını tamamen İspanyol teknik adama kesti.

Haberin devamında ise, "Böyle maç kaybedilmez" başlığıyla verilen ayrıntılarda, "Turkcell Süper Ligi 19 hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz, Büyükşehir Belediyespor`a 2-0 mağlup oldu. 43.dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen takımımız, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Özellikle oyuncu tercihlerinde ve değişikliklerinde büyük bir fiyaskoya imza atan Teknik Direktörümüz Luis Aragones, adeta mağlubiyetin mimarı oldu!!" denilyerek Aragones'e ağır eleştirilerde bulunuldu.

Yönetime "Aragones'in ipini çek çağrısı" bir sonraki sayfada.

[PAGE]


YÖNETİME "ARAGONES'İN İPİNİ ÇEK" ÇAĞRISI

Sitede yer alan bir başka haberde ise, "Bahane değil çözüm ve teşhis istiyoruz" başlığıyla yönetime adeta ultumatom verildi.

O bildiride şu sözlere yer verildi: "Yediğimiz goller ofsayt olabilir, haksızlık olabilir ama bunların hiç biri haftalardır süregelen kötü futbolun, yanlış taktiklerin sorumlusu değil. Bu gidişatın sorumlusu bellidir. Gidişat o kadar kötüdür ki görmezden gelinmesi, sessiz kalınması işleri daha da kötüleştirecektir. Felaket tellalığı yapmadan sorunların teşhis edilip biran önce aksiyon alma zorunluluğu vardır. Aragones`in inadı, yanlış taktik hatalarının üstüne takımdan kopmasını görmezden gelmek mümkün değildir. "

Site haberin sonunda ise çözüm yolunu şu sözlerle gösterdi:

Zaman icraat zamanıdır, zaman sorunların kökten çözülme zamanıdır.

Zaman icraat zamanıdır, zaman sorunların kökten çözülme zamanıdır.

İnternetspor