BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Eskişehire yenil Fenere patla!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise maçın genelinde iyi oynadıklarını söyledi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk yarıda 10 kişi kalana dek oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını ifade ederek, ''İkinci yarıda 10 kişiyle rüzgara karşı sırtını kaleye yaslamayan ve kazanan oyuncularımı kutluyorum'' dedi.

Geçen hafta Eskişehirspor'a 6-1 yenildikten sonra bu hafta güçlü rakipleri Fenerbahçe'yi 2-0 yenmeleriyle ilgili bir soru üzerine Avcı, şunları kaydetti:

''Oyuncularımız Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı daha iyi motive oluyorlar. Ancak geçen haftaki Eskişehirspor maçı sonucu da gerçekçi bir sonuç değildi. Büyük takımlara karşı daha iyi oynayan bir tablomuz var. Geçen haftaki farkı skorlu yenilginin altından 6 günde kalkmak kolay değildi.''
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Efe ise geçen hafta 6-1 yitirdikleri Eskişehirspor maçından sonra Fenerbahçe maçına iyi motive olduklarını belirterek, ''Çok ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Takım oyunu oynadığımız zaman sahaya güzel şeyler yansıtıyoruz. Bugün de bütün takım arkadaşlarımız mükemmel oynadı'' dedi.