BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.406,50
HABER /  SPOR

Rıdvan Dilmen çileden çıktı

Fenerbahçe tel tel döküldü, Rıdvan Dilmen çılgına döndü. Rezil futbol karşısında Dilmen ne diyeceğini bilemedi.

Abone ol

Rıdvan Dilmen'e saç baş yoldurttu. Her hattıyla dökülen sarı lacivertli futbolculara tepkisi büyük oldu. Aragones'te Rıdvan'ın fırçasından payını aldı. 10 kişilik rakip karşısında Alex'i oyundan alması Dilmen'i çıldırtmaya yetti.

İşte usta yorumcunun Miliyet'teki maç yorumu..

(...)Fenerbahçe’nin ikinci yarı ile birlikte İstanbul’da oynadığı üç maçta toplam dört pozisyonu yok. Rakip takımların ise 20’ye yakın pozisyonu var. En büyük fiyasko dün 10 kişi oynayan Belediye karşısında net bir mağlubiyet alınması.

EN KÖTÜ MAÇI

Kaleci Volkan oynadı, skor 2-0 oldu. İnanılmaz oynadığı son iki maçta takımını yenilgiden kurtarmıştı. Fenerbahçe’yi ne fizik, ne taktik olarak yıllardır son üç maçtaki kadar kötü görmemiştim. Bireysel anlamda vasat oynayan tek oyuncu yoktu.

Böyle bir takım olabilir mi? Hücum organizasyonu yok, takım savunması hiç yok. Futbolun temel prensiplerinden eser okunmuyor. Aslında Kadıköy’deki son iki maçta da bunlar yoktu. Volkan’a sığınıp günü kurtardılar. Dün ise Volkan’ın yapacağı bir şey yoktu.

Tebrikler Avcı'ya...
(...)
Abdullah Avcı, Fenerbahçe’nin zayıf noktalarını, savunma arkasına atılan ara topların tehlike yarattığını görmüş, iki gol buldu. Takım savunmasını da iyi yaptı. Disiplinli, sakin, rakipten çok uzun süre eksik oynamasına rağmen akıllı taktik anlayışı ile bunu örten bir teknik adamdı.(...) Attıkları iki gol çok az ofsayt olmasına rağmen bu galibiyeti kesinlikle gölgelemez.

Aragones mi! 10 kişi kalan bir rakibe karşı Güiza ile Alex’i oyundan çıkaran bir teknik adam için hiçbir şey yazmam.