BIST 10.015
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.433,63
HABER /  GÜNCEL

Anneler günü hediyesi yüzünden öldürdü!

Anneler gününde kaynanasına aldığı hediye kocası tarafından beğenilmeyince kadın bıçaığı adama sapladı!

Abone ol

Denizli'de seyyar satıcı, 29 yaşındaki Hakan Karaca, anneler günü hediyesi konusunda tartıştığı eşi, 20 yaşındaki Havva Karaca tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Adliyeye sevk edilişi sırasında gazetecilere "Pişmanım ağabey" diye bağıran 3 aylık bebek annesi Havva Karaca, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Anafartalar Mahallesi 2132 Sokak'ta meydana geldi. Geçen yıl ailelerinin izni olmadığı için kaçarak evlenen 20 yaşındaki Havva Karaca ve pazarlarda tatlı satan 29 yaşındaki Hakan Karaca çifti, iddiaya göre, anneler günü hediyesi konusunda tartıştı.

Hakan Karaca, tartışma sonunda göğsünden bıçaklanarak ağır yaralandı. Havva Karaca, 112 Acil Servisi arayarak eşinin kendini bıçakladığını söyleyip ambulans istedi. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri de geldi. Ağır yaralanan Hakan Karaca, 112 ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Havva Karaca, polisler tarafından gözaltına alındı. Hakan Karaca'nın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Havva Karaca, polise verdiği ilk ifadesinde tartıştıkları sırada eşinin sinirlerine hakim olamadığı için kendini göğsünden bıçaklayıp intihar ettiğini öne sürdü. Ancak, çelişkili ifadeler üzerine cinayet büro ekipleri Havva Karaca'nın yeniden ifadesini aldı. Havva Karaca, bu kez, tartışırken elindeki bıçağın istemeden eşinin göğsüne saplandığını, eşinin kendisine, "Korkma iyiyim, Polisler gelince `kendim yaptım' diyeceğim. Sen de böyle ifade ver" dedikten sonra öldüğünü söyledi.

Tartışmanın, Havva Karaca'nın anneler günü nedeniyle kendi annesine kaliteli, kayınvalidesine ucuz gömlek alması konusunda çıktığı öne sürüldü. 3 aylık kızı Sevim Nur ile birlikte bugün sabah adliyeye sevk edilen Havva Karaca, gazetecilere "Pişmanım ağabey" diye seslendi. Minik kızı da kadın bir polisin kucağında her şeyden habersiz uyudu.