BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.423,95
HABER /  GÜNCEL

Ankaralı Namık kimdir-karısı ve çocukları

Ankara Namık öldü ölüm nedeni ise hala belirsiz. Ankaralı Namık kimdir intihar mı etti balkondan mı düştü? Ankaralı Namık'ın eşi ve çocukları hakkında bilgiler.

Abone ol

Ankaralı Namık ölümü ile şoke etti intihar ettiği söyleniyor ancak ölüm sebebi henüz kesin değil. Dün akşam kaldığı apartmanın 7. katından atladığı öne sürülen Şarkıcı Ankaralı Namık 1 Ocak 1976 doğumlu ve gerçek ismi Namık Uğurlu. Ankaralı Namık evli 2 çocuk babası.

ANKARALI NAMIK KİMDİR ÖLÜM SEBEBİ

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.  Şarkıcı Ankaralı Namık'ın son günlerde maddi sıkıntı çektiği gündeme gelmişti. Oturduğu apartmanın 7. katından düşen Ankaralı Namık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan inceleme sonucunda Uğurlu’nun intihar ettiği anlaşıldı.

ankaralı namık
 
TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ
 
Ankaralı Namık geçtiğimiz ay eşi Nebahat Uğurlu ile Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Eşi Nebahat Uğurlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Ankaralı Namık omurgasında oluşan kırıklar nedeniyle ameliyata alınarak sağlığına kavuşmuştu.

Ankaralı Namık'ın eşi...
 
İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış.
 
Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.

ANKARALI NAMIK'IN SON KLİBİ

Ankara’dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı’nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyor.

 Şarkıları

Babam Sağ  Olaydı

Arabada 5  evde 15

İstanbul Hovardası

Çiçeğim

Gelin mi Oldun

Gözlerin Aklımda Kaldı

Hadi Çıkta Gel

Kafam Bozuk

Layık Değilim

Yozgatlım

Yürü Yürü