BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,73
ALTIN 2.428,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ankara'da helikopter ihalesi iptal

Daha önce duyurusu yapılmış ve ihaleye çıkılacağı bildirilmişti. Helikopter ve hangarın 1 yıllık işletme ihalesi iptal oldu.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Bell-222 U Tipi ve TC-Hbh tescil işaretli helikopterin ve hangarın 1 yıllık işletmesi, bakım hizmeti alımı ihalesi 2 Eylül 2010 tarihinde iptal edildi.

İptale gerekçe olarak tip idari şartname ile ihale ilanının bir biri ile uyumsuz olması gösterildi.

Söz konusu ihaleye ait duyuru 23 Ağustos 2010 tarihli Kamu İhale Bülteni ile 25 Ağustos 2010 tarihinde basında yayımlanmıştı.

İPTAL EDİLEN DİĞER İHALELER

Öte yandan AYEDAŞ İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü, genel müdürlük merkez müdürlüğünde ve işletme müdürlüklerinde kullanılmak üzere 6 aylık matbu evrakların alımı işi ihalesini, 3 Eylül 2010 tarihinde iptal etti.

İlandaki düzeltmeden dolayı iptal kararı alınan ihaleye ait duyuru, 23 Ağustos 2010 tarihli Kamu İhale Bülteni ile 25 Ağustos 2010 tarihinde basında yer almıştı.

ELEŞKİRT DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ

Ağrı Eleşkirt Devlet Hastanesi Baştabipliği ise 27 Ağustos 2010 tarihinde Kamu İhale Bülteninde duyurusunu yaptığı, kit karşılığı biyokimya cihazı ihalesinde 1 Eylül 2010 tarihinde iptal kararı aldı.

İptale gerekçe olarak Sağlık Bakanlığı (Stratejik Geliştirme Başkanlığının) genelgesinin ilgili maddesi gösterildi.

İZMİR BOZYAKA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ

Öte yandan İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabipliğinin, merkezi ısı santrali ve mutfak tertibatı doğalgaza dönüşümü tadilatı ve onarımı işi ihalesi 3 Eylül 2010 tarihinde iptal edildi.

Projelere bağlı olarak, pursantaj icmalinin yanlış çıkartılması ve kullanılacak malzeme listesinin değişmiş olduğundan yaklaşık maliyetin de tamamen değişmesi sonucu, düzeltme ilanı ve zeyilname ile düzeltilemeyecek hataların oluşmasından dolayı iptal edilen ihalenin duyurusu, 25 Ağustos 2010 tarihli Kamu İhale Bülteni ile 6 Temmuz 2010 tarihinde basında yayımlanmıştı.