BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,79
ALTIN 2.432,75
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Manisa halkına kurban kestirmedi

İzmir üzerinden Manisa'ya geçen Kemal Kılıçdaroğlu, bir beldeyi ziyaret ederken kurban kesilmesine izin vermedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'da Selimşahlar ve Yeniköy beldelerini ziyaret etti.

Manisa ve İzmir mitingleri için CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile İzmir'e gelen Kılıçdaroğlu'nu Adnan Menderes Havalimanı'nda CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve partililer karşıladı. 

Parti otobüsüyle Manisa'ya hareket eden Kılıçdaroğlu'na, bazı vatandaşlar yolda sevgi gösterisinde bulundu. Manisa'da ilk olarak Selimşahlar beldesine giden Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Fikri Sırmalılar'ı ziyaret etti. Sırmalılar, 1990-2004 yıllarında belediye başkanlığı yaptığını, son seçimlerde yeniden göreve geldiğini anlattı.

CENAZEYE KATILDI

Selimşahlar'da vefat eden 80 yaşındaki Hamza Yenişehirli'nin Yeniköy Camisi'ndeki cenaze törenine katılan Kılıçdaroğlu, Yenişehirli'nin yakınlarına başsağlığında bulunduktan sonra beldeden ayrıldı.

KURBAN KESTİRMEDİ

Yeniköy'e geçen Kılıçdaroğlu, belde girişinde partililer tarafından karşılandı. Kurban kesilmesini istemeyen Kılıçdaroğlu, kendisini kahve içmeye çağıran Yeniköylülere ''Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Onlara kahve içirin ki o kahveyi 40 yıl unutmasınlar. Hayır oyu verelim, Türkiye'nin önü açılsın'' dedi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra parti otobüsüyle belde ziyaretlerine devam etmek üzere Yeniköy'den ayrıldı.