BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,00
ALTIN 2.515,00
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu ucuz gömlekçiyle anlaştı

Lider seçildiği kongrede pahalı gömlek giydiği için eleştirilmişti. Kılıçdaroğlu, şimdi Erdoğan'ın gömlekçisiyle anlaştı.

Abone ol

CHP'nin başına geçtiği kongrede giydiği 495 TL'lik gömlekle çok konuşulan Kılıçdaroğlu, artık daha ucuza yerli yapım gömlekler giyecek.

O gömlek nedeniyle AK Parti'nin hedefi haline gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın da tercih ettiği A Rossi Gömlek firması ile anlaştı...

GÖMLEK BAŞINA 90 TL

Kılıçdaroğlu bu kez temkinli davrandı. Giyeceği gömleklerin pahalı olmamasına özen gösterdi. Gömlek başına 90 TL'ye anlaşan CHP lideri toplam 10 gömlek siparişi verdi.

İLKİNİ MERSİN MİTİNGİNDE GİYDİ

Erdoğan da o gömlekçiden giyiyor  
Kılıçdaroğlu'nun tercih ettiği firmanın listesi ünlüler geçidi gibi:

"Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, Özel Acıbadem Hastanelerinin sahibi Mehmet Ali Aydınlar."

AA muhabirine konuşan firma sahibi Bayram Önder, Kılıçdaroğlu'nun mavi tonların hakim olduğu ilk gömleği Mersin mitinginde giydiğini açıkladı.

2 BİN ÇEŞİT ARASINDAN SEÇECEK

Bayram sonrası giyeceği gömlekleri CHP liderinin 2 bin çeşit arasından kendisinin seçeceğini açıklayan Önder, ürünlerin kalite kontrolünü İstanbul Teknik Üniversitesine yaptırıldığını sözlerine ekledi.

GÖRÜŞME O TARTIŞMADAN SONRA BAŞLAMIŞ

Türkiye'deki özel üretim gömleklerin en az ithal edilen pahalı gömlekler kadar kaliteli olduğunu savunan Önder, görüşmeyle ilgili bazı bilgliler aktardı:

''Görüşmeler 495 TL'lik gömlek tartışmalarından sonra başladı. Kılıçdaroğlu, gömlek fiyatının sabit kalmasını istedi. Kendisine tanesini 90 TL'den veriyoruz.''