BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.427,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon'da hedef Sivasspor maçı

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Abone ol

Trabzonspor'da, Süper Lig'in 4. haftasında oynacağı Sivasspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, "Önümüzde kıran kırana maçlar olacak. Hepinizden var olan değerlerinizi ön plana çıkarmanızı istiyorum. Rakiplerimizin dirençlerine karşılık verip onların dirençlerinin üzerine çıkmalıyız. Çok çalışıp, daha fazla üretmeliyiz" dedi.

Bordo-mavili takım, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kamplarında bulunan Onur, Selçuk ve Yattara ile birlikte sakatlığı devam eden Glowacki katılmadı. Şenol Güneş'ten izin alan Zafer Yelen de takımla birlikte çalışmalara başladı.

Çalışmaya düz koşu ile başlayan Bordo-mavili takım, daha sonra ağırlık topları ile birlikte açma-germe hareketleri yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan oyuncular bir bölümü yardımcı antrenör Ünal Karaman yönetiminde taktik ağılıklı bir çalışma yaparken, diğer oyuncular ise dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman sırasında sağ ayak kasığında gerilme meydana gelen Colman ise çalışmayı tamamlayamadı. Arjantinli futbolcu, doktor kontrolünün ardından yaptığı yürüyüş sonrası soyunma odasının yolunu  tuttu. Oyuncunun ciddi bir durumunun olmadığı ifade edildi. Teknik direktör Şenol Güneş de oyuncuyla yakında ilgilenerek durumu hakkında bilgi aldı.

"VAR OLAN DEĞERLERİNİZİ ÖN PLANA ÇIKARIN"

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesi oyuncularıyla sahada kısa bir toplantı yaptı. Deneyimli teknik adam, oyuncularına hitaben yaptığı konuşmada, "Uzun lig maratonunun bizi bekliyor. Liverpool maçı ve ligde oynadığım 3 maç artık geride kaldı. Yeniden kendinizi lige konsantre etmenizi istiyorum. Ligde kıran kırana zorlu maçlar olacak. Rakiplerimizin direncine karşılık verip onların dirençlerinin üzerine çıkmalıyız. Çok çalışıp, daha fazla üretmeliyiz ki sonuca gidelim. Yaptığımız hatalardan dersler çıkartıp o hataları tekrarlamamak bizler için çok önemli. Hepinizden var olan değerlerinizi ön plana çıkartmanızı istiyorum. Herkesin mücadele ettiğini görmek istiyorum" diyerek oyuncularını motive etmeye çalıştı.

Trabzonspor, bugün Giresunspor ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oynayacağı hazırlık maçının ardından Pazar gününü izinli olarak geçirecek. Bordo-mavili takım, Sivasspor maçı hazırlıklarına Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.