BIST 9.931
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.440,99
HABER /  GÜNCEL

Ankara patlamasıyla ilgili flaş gelişme çok sayıda gözaltı

ANKARA'da bombalı aracın patlatılması sonucu yapılan terör saldırısıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Canlı bombanın ailesi başta olmak üzere 10 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Ankara'daki terör saldırısında kullanılan bombalı araçla ilgili 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınanların içinde canlı bombanın ailesi de bulunuyor.

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Ankara'daki patlamada kullanılan aracın, Şanlıurfa'da galeriden satın alındığı bilgisine ulaştı.



Bunun üzerine Cumhuriyet Caddesi'ndeki iş yerine düzenlenen operasyonda M.A.D, N.B, İ.D. ve A.D. gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından Ankara'ya götürülecek.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ 20 GÜN ÖNCE SATILMIŞ

Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün gece patlatılan otomobilin sahibi olan kadın ile eşini Viranşehir ilçesinde gözaltına aldı.

Çiftin otomobili sattıklarını ifade etmeleri üzerine polis, satışı gerçekleştirdiği belirtilen Bamyasuyu Mahallesi'ndeki bir oto galericide bulunan dört kişiyi daha gözaltına aldı.

Dört galericinin de sorgulamalarında otomobili 20 gün önce bir kişiye sattıklarını, ismi açıklanmayan kişinin aracın devrini daha sonra alacağını söylediğini belirttikleri öğrenildi.