BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava nasıl olacak hava durumu saatlik tahmin

ANKARA hava durumu saatlik tahmin meteoroloji tarafından açıklandı. Ankara'da yağışlar bugün gün boyunca yer yer etkisini arttırarak devam edecek. Bugün Ankara'da en yüksek sıcaklık değeri 22 derece olacak. Yağışlar ise hafta boyunca devam edecek. 5 günlük haritalı Ankara hava durumu haberimizde.

Abone ol

Ankara hava durumu 5 günlük haritalı tahmin ve saatlik tahmin meteoroloji tarafından açıklandı. Ankara'da yağışlar bugün gün boyunca devam edecek. Sıcaklık değeri ise Ankara bugün 22derece olarak ölçülecek. Şiddetli yağışlar hafta boyunca devam edecek. 

Bölge genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Düzce, Zonguldak ve Bartın'ın kıyı kesimleri hariç, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, sabah ilk saatlerde bölgenin iç kesimlerinin yer yer sisli ve puslu geçmesi beklenmektedir.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK: Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bayburt'un doğusu ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, güneybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.