BIST 9.481
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.505,27
HABER /  DÜNYA

ABD'den sonra bir ülke daha Kudüs'te büyükelçilik açtı

ABD'nin 50'den fazla Filistinlinin canlı yayında katledilmesine neden olan kararını bir ülke daha takip etti... ABD ve Guatemala'nın ardından Paraguay da Kudüs'te büyükelçilik açtı.

Abone ol

İSRAİL'in 70. yıldönümünde ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasıyla ilgili tartışma sürerken, bir ülke daha büyükelçiliğini Kudüs'e taşıdı. ABD ve Guetemala'dan sonra Paraguay da, Kudüs'e taşıdığı İsrail Büyükelçiliği'nin açılışını yaptı.

Uluslararası haber ajanslarının aktardığına göre, Paraguay Devlet Başkanı Horacio Carter ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Kudüs'teki binanın açılışına katıldı. 

Ayrıntılar geliyor...

İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, büyükelçilik açılışı için İsrail'e giden  Paraguay Devlet Başkanı Horacio Carter'ı böyle ağırladı.  

ABD Filistin'i ateşe verdi! Gösterilerde ölü sayısı artıyor...ABD Filistin'i ateşe verdi! Gösterilerde ölü sayısı artıyor...ABD Filistin'i ateşe verdi! Gösterilerde ölü sayısı artıyor...ABD Filistin'i ateşe verdi! Gösterilerde ölü sayısı artıyor...HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN