BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97
HABER /  MAGAZİN

Angelina Jolie hakkında ilginç iddia

Holywood'un güzel ve başarılı aktristi Angelina Jolie hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Abone ol

Angelina Jolie'nin kanser riski nedeniyle iki göğsünün ardından yumurtalıklarını da aldıracağı iddia edildi.

Oscar ödüllü ünlü oyuncu Angelina Jolie, New York Times'a yazdığı makalede kısa bir süre önce göğüs kanseri riski nedeniyle mastektomi olduğunu açıklaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Doktorların yüzde 87 oranında göğüs kanseri, yüzde 50 oranında ise yumurtalık kanseri riski taşıdığını söylemesi üzerine ameliyat olmaya karar verdiğini belirten Jolie, teşhisin 2 Şubat'ta konulduğunu, iki hafta içinde ameliyat masasına yattığını söylemişti.

Ameliyatın 8 saat sürdüğünü söyleyen ve en önemli sebebinin çocukları olduğunu belirten 37 yaşındaki güzel oyuncu Jolie, operasyondan sonra göğüslerime implant yerleştirildiği açıklamıştı.

Jolie'nin açıklamalarından sonra Amerikan People dergisi ünlü oyuncunun yüzde 50 yumurtalık kanseri riski taşıması nedeniyle yumurtalıklarını da aldıracağını yazdı.

Ünlü oyuncunun annesi 2007 yılında yumurtalık kanseri nedeniyle öldüğüne yer verilen haberde, Jolie'nin kanser riskini en aza indirmek için yeniden ameliyat olacağı yazıldı.

Hollywood'un başarılı ve güzel oyuncusu Jolie, yumurtalıklarını aldıracağına dir ortaya atılan iddialarla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı.