BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  DÜNYA

Şişli Belediye’sinden 19 Mayıs’ta tüm İstanbullulara açık davet

Şişli Belediyesi, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nda tüm İstanbulluları Şişli’ye davet ediyor. <br/>Şişli Belediyesi öncü...

Abone ol

Şişli Belediyesi, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nda tüm İstanbulluları Şişli’ye davet ediyor.
Şişli Belediyesi öncülüğünde 19 Mayıs Pazar günü dev bir yürüyüş gerçekleşiyor. Binlerce vatandaş, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nın anlamına yakışır bir şekilde, Şişli’de buluşarak bayramlarını kutlayacak.19 Mayıs Pazar günü saat 13.00’te Şişli Atatürk Evi’nin önünden başlayacak yürüyüş, Cevahir Alışveriş Merkezi’nde son bulacak. 19 Mayıs yürüyüşüne geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu sene de İstanbul’un her tarafından on binlerce yurttaşın katılması bekleniyor. Kutlamalar için, Halaskargazi ve Cumhuriyet Caddelerindeki tüm binalar, dev Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi.
Kutlamalar öncesi açıklama yapan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “19 Mayıs’ı anlamına yakışır bir şekilde kutlayacağız. O gün tüm yurttaşlarımızı Şişli’ye, hep birlikte bayramımızı kutlamaya bekliyorum. 19 Mayıs’ı gençlerimizle, Şişli’de coşku ve umutla kutlayalım” dedi.
(İHA)