BIST 9.554
DOLAR 32,53
EURO 34,85
ALTIN 2.488,62
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Monumento Kartal sahiplerini bekliyor

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Monumento Kartal projesinde satışlar tüm hızıyla sürüyor.

Abone ol

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Monumento Kartal projesinde Home Office ve residence konutların satışı tüm hızıyla sürüyor.

Daha önce Nisan 2014'te teslim edileceği açıklanan projede teslimler iki ay önce Şubat 2014'te gerçekleşecek.Karma Proje Monumento Kartal; 90 adet Home Ofis, 42 adet Rezidans ve 4 Ticari alandan oluşuyor.

Stüdyo ve 1+1 home officelerin yanı sıra residence konutların bulunduğu Monumento Kartal projesi 5 bin 111 metrekarelik Arsa üzerinde yükseliyor. 13 bin 883 metrekare satılabilir alan ve bu alanlara ait 14 bin 977 metrekarelik ortak alanlardan oluşan Monumento Kartal; Chapman Taylor ve Movipar Mimarlık tarafından tasarlandı.

Monumento Kartal’daki ofislerin fiyatı 318 bin TL ile 425 bin TL arasında değişiyor.

Modern mimari çizgisi, geniş yaşam alanları ve ferah cephesi ile dikkat çeken Monumento Kartal'da toplantı alanları, kapalı Yüzme Havuzu, kat bahçeleri, Fitness Center, spa, sauna, cafe-snack bar alanları, vale parking, shuttle hizmetleri, kuru temizleme, kuaför, kurye ve kargo hizmetleri ile kurumsal Bina Yönetimi gibi tüm ayrıcalıklar, güçlü bir altyapı donanımı ile destekleniyor; Rezidans ve Home Ofis sahiplerine stresten uzak, kaliteli ve konforlu bir hayat sunuluyor.

Monumento Kartal İletişim:

Web : www.monumento.com.tr/

e-mail : satis @ monumento.com.tr

Tel : 216 306 01 44