BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Ambulansla Carlosa geldi

Kas hastası, 12 yaşındaki bedensel engelli İslam Olkun, Roberto Carlos'la buluştu

Abone ol

Kas hastası, 12 yaşındaki bedensel engelli İslam Olkun, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in girişimi sonucu, hayranı olduğu Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Roberto Carlos ile Samandıra'daki tesislerde bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Koordinatörü Tugay Aladağ öncülüğündeki ekip, İslam Olkun'u ambulansla İstanbul'a getirdi. Fenerbahçe'nin antrenmanı öncesi tesislerde Brezilyalı futbolcuyla buluşan İslam'a, Roberto Carlos, kramponunu ve Şampiyonlar Ligi'ndeki bir maçta giydiği formayı hediye etti.

İslam'a top ve Fenerbahçe ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verildiği bildirildi. Annesi Sevval Olkun ile İstanbul'a getirilen küçük taraftar, Samandıra'daki buluşmanın ardından sarı-lacivertlilerin Ankaraspor maçı hazırlıkları için yaptığı antrenmanı da izledi.

Fenerbahçeli futbolcular, ısınma koşusu yaptığı sırada akülü arabasında oturarak saha kenarından antrenmanı takip eden İslam ile fotoğraf çektirdi. Basına kapalı tutulan, Fenerbahçe Kulübü'nün yayın organlarının görüntülediği buluşmada İslam Olkun'un, ''Buraya geldiğim çok mutlu oldum. Benim Roberto Carlos'a karşı özel bir hayranlığım var. Özellikle Brezilya formasıyla 1998'de Fransa'ya karşı attığı gol unutulacak gibi değildi'' dediği, Roberto Carlos'un da ''Bütün kariyerimi çok iyi takip etmişsin. Bunları bana söylediğin için çok sevindim. Ben büyük bir kulübe geldim. Sizi, taraftarımız ve hayranlarımızı mutlu etmek için buradayım'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.