BIST 10.653
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.429,89
HABER /  SPOR

Alexin Gerard gururu

Alex, Liverpool'un kaptanı Gerard'ın kendisi hakkındaki sözlerinden gurur duydu

Abone ol

Fenerbahçe'nin, Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla İstanbul'da yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında, sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda oyundan alınan takım kaptanı Alex de Souza, ağrı hissetmediğini ve kendini gelecek maçlara hazırladığını söyledi.

FB TV'ye açıklamalar yapan Brezilyalı futbolcu, sakatlığının ardından tedavisinin iyi gittiğini belirterek, ''Şu anda takımla çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Ağrı hissetmiyorum. Topla yaptığım çalışmalara da başladık. Önümüzdeki maçlar için en iyi şekilde kendimi hazırlıyorum'' dedi.

Her maçta, izleyicisine keyif veren bir futbol sergilemek istediğini kaydeden Alex, ''Şampiyonlar Ligi maçları, futbolcu için tabii ki özel hisler yaratıyor, ancak benim için hiçbir maçın ayrı bir önemi yok. Takımın bir üyesi olarak kazanmak ve zevk veren bir futbol sergilemek adına sahaya çıkıyorum. Bu benim için hep böyle oldu, böyle devam edecek'' diye konuştu.

''GERRARD'IN HAKKIMDA OLUMLU ŞEYLER SÖYLEMESİ GURUR VERİCİ''

Alex, Liverpool'un başarılı oyuncusu Steven Gerrard'ın kendisi hakkında yaptığı olumlu yorumlarla ilgili bir soru üzerine ise ''Böyle yorumlar almak bir futbolcu her zaman çok güzel hisler yaratır, ancak bunu Liverpool'da uzun süre kaptanlık görevi üstlenmiş, milli takım ve kulüp bazında dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olan Gerrard'ın ağzından duymak gurur verici. Futboluma olumlu katkı yapan bir yorum'' dedi.

Barcelona'yı takım olarak çok beğendiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, ''Barcelona'yı takım olarak çok beğeniyorum. En beğendiğim oyunculardan biri Zidane idi. Şu anda onu izleme imkanımız yok. Riquelme de beğendiğim bir oyuncu, ama şu anda en beğendiğim oyuncu Barcelona'da oynayan Messi'dir'' diye konuştu.

Alex, FIFA'nın Brezilya'ya verdiği 2014 Dünya Kupası organizasyonuyla ilgili bir soru üzerine de ''Brezilya'daki herkesin maçları orada izleyecek olması çok güzel. Ülke olarak, 6,5 sene gibi bir zamanımız var. Bu organizasyona en iyi şekilde hazırlanacağız'' açıklamasını yaptı.