BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Altay yönetimi sorunları çözüyor

Altay yönetimi, eski futbolcu Merter Yüce'ye ödenmeyen borç nedeniyle haczedilen kulüp otobüsü ve kondisyon aletlerinin satışını durdurdu.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'da sorunlar çözülmeye devam ediyor. Eski futbolcu Merter Yüce'ye olan borç nedeniyle haczedilen kulüp otobüsü ve kondisyon aletlerinin satışının durdurulması konusunda avukatlarla anlaşma sağlandı.

Altay yönetimi, eski futbolcu Merter Yüce'ye ödenmeyen borç nedeniyle haczedilen kulüp otobüsü ve kondisyon aletlerinin satışını durdurdu. Merter Yüce'nin avukatlarıyla akşam saatlerinde bir araya gelen yönetim kurulu ve Avukat Namık Marmara, yarın satış işlemine tabi olacak otobüsle kondisyon aletlerinin satışından vazgeçilmesi konusunda anlaşmaya vardı. Haczedilen mallar, önümüzdeki günlerde kulübe iade edilecek. Bu arada Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde futbolcuların kaldığı N.Mazhar Zorlu Kamp Merkezi'nde tadilat başladı.

Tüm odalardaki banyolar, Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özkan Özseçkin tarafından yenilenirken, tamiratların yapımına da başlandı. Tadilatın futbolcuların toplanma tarihi olan yeni sezona kadar bitirileceği açıklandı.

Diğer yandan Başkan Ahmet Taşpınar, kalp krizi geçiren eski başkanlardan Mehmet Erdoğan için geçmiş olsun mesajı yayınladı. 9 Eylül Üniversitesi'ndeki tedavinin ardından taburcu edilen Erdoğan'a ve ailesine "geçmiş olsun" diyen Taşpınar, "Erdoğan'ın sağlığına yeniden kavuşup aramıza geri dönmesi en büyük dileğimiz" dedi.